De top 10 beste smartwatch kind van 2024

Geschreven door Daniël · 25 Feb 2023

Beste smartwatch kind kopen? Top 10 beste smartwatch kind 2024

25 feb. 2023

Techproducten en gadgets worden in allerlei varianten aangeboden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod van smartwatch kind. Je komt al snel de nodige varianten tegen, waardoor het lastig is om tot de beste koop te komen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

In dit artikel vind je een top 10 van de beste smartwatch kind 2024. Deze 10 producten hebben wij op basis van ons eigen onderzoek aangewezen. Concreet houdt dit in dat je één van deze 10 smartwatch kind met een gerust hart kunt kopen. Wij zouden deze 10 smartwatch kind namelijk zelf ook aanschaffen.

Inhoudsopgave

De 5 beste smartwatch kind uitgelicht

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe smartwatch kind? Zoals eerder al aangegeven, is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ons advies is daarom om goed de onderstaande 5 reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste smartwatch kind van dit moment:

1. WatchToCare® WTC42 Smartwatch Kinderen GPS tracker GPS Horloge Kind Camera Inclusief Lebara Simkaart met minimaal €5,-

5/5

Deze smartwatch combineert een stijlvol design met innovatieve technologie die de veiligheid van je kind verzekert. De watch is uitgerust met een GPS-tracker, waardoor je altijd weet waar je kind is. Daarnaast heeft de smartwatch een ingebouwde camera, waarmee je foto's kunt maken. Met de WatchToCare® Kids Smartwatch kun je ook met je kind blijven communiceren. Er is een ingebouwd microfoontje en luidspreker, zodat je met elkaar kunt bellen. De watch is ook voorzien van een lebara simkaart met minimaal €5,- prepaid beltegoed. Zo kun je altijd met je kind praten wanneer je wilt! De WatchToCare® Kids Smartwatch is de perfecte oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een veilige manier om hun kind in de gaten te houden. Met deze innovatieve smartwatch geniet je van de voordelen van een actieve en veilige online ervaring. De watch is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en extreem weer. Daarnaast is de watch waterdicht, zodat je kind hem ook op het strand kan dragen. Geef je kind een veilige start in hun digitale leven met de WatchToCare® Kids Smartwatch. Deze unieke smartwatch biedt een combinatie van stijlvol design, innovatieve technologie en verschillende communicatiefuncties. Met de ingebouwde GPS-tracker blijf je altijd op de hoogte van de locatie van je kind, terwijl de camera foto's maakt om herinneringen vast te leggen. Bovendien krijg je er een lebara simkaart met minimaal €5,- prepaid beltegoed bij. Zo blijf je alt.

2. GPSHorlogeKids© GPS horloge kind smartwatch voor kinderen SMS 4G videobellen spatwaterdicht SOS alarm incl. SIM NEO

5/5

Het GPSHorlogeKids© GPS horloge kind is een perfecte oplossing. In deze kinder smartwatch zit een GPS-tracker, waardoor je altijd precies weet waar je kind is. Daarnaast is het ook een smartwatch, waardoor je kind korte berichtjes kan ontvangen of video-oproepen kan doen. Deze kinder smartwatch heeft ook een SOS-alarm, waardoor je je kind direct kunt bereiken bij een noodsituatie. Bovendien is de watch spatwaterdicht, waardoor deze perfect is voor het buiten spelen. De watch heeft ook een SIM-kaart met 4G-verbinding, waardoor je kind altijd verbonden is met zijn of haar meest dierbare personen. De GPSHorlogeKids© GPS horloge kind is een uitstekende manier om je kinderen in de gaten te houden. Met deze smartwatch weet je precies waar je kind is, kun je op elk moment contact opnemen en ben je altijd op de hoogte van hun activiteiten. Bovendien is de watch ook gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft hij een stevig design, waardoor je er zeker van bent dat je kind er jarenlang plezier van kan hebben.

3. AMYS ExtremeWatches Elite PRO Kinder Smartwatch Met Simkaart all-in-one Kinder Smartwatch

5/5

De AMYS ExtremeWatches Elite PRO Kinder Smartwatch is gemaakt van stevig materiaal en heeft een slim ontwerp. Door het gebruiksvriendelijke menu kan je kindje gemakkelijk navigeren door alle functies. Ook is deze smartwatch voorzien van een simkaart, zodat je kindje met zijn of haar vriendjes en familie kan communiceren. Daarnaast biedt deze kinder smartwatch ook verschillende leuke games, waaronder puzzels en avonturen, waarmee je kindje spelenderwijs leert. Om het gebruik van deze kinder smartwatch te verbeteren, worden er ook verschillende tools meegeleverd. Zo is deze smartwatch voorzien van een pedometer, een calorieënteller, een timer en een notitieblok. Daarnaast is hij ook uitgerust met een SOS-knop, waarmee je kindje direct hulp kan inroepen als er iets gebeurt. Deze kinder smartwatch is dus perfect voor actieve kinderen die veel op pad zijn en een veilige leeromgeving willen.

4. VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge 5 tot 13 Jaar

5/5

De VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge is gemaakt voor kinderen tussen 5 en 13 jaar. Deze slimme horloge is veel meer dan alleen een horloge; het is een spelcomputer! Kinderen kunnen foto's maken, selfies en video's opnemen, uitdagende en sportieve spellen spelen, klokkijken en meer. Er zijn veel verschillende 3D klokweergaves en de gesproken tijd helpt de kleintjes om de tijd te leren herkennen. Kinderen kunnen ook hun dagelijkse activiteiten bijhouden met de activiteitstracker. Ontdek alle mogelijkheden die deze horloge te bieden heeft; naast het klokkijken, kunnen kinderen ook hun eigen virtuele huisdier verzorgen, steeds nieuwe avonturen beleven in de educatieve spelletjes en urenlang plezier maken! De slimme horloge is gemakkelijk aan te passen met verschillende wijzerplaten en horlogebandjes. Laat de kinderen in stijl de tijd bijhouden met de VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge!

5. VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera

5/5

De VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera is de perfecte manier om in contact te blijven met uw kind. Met deze slimme horloge kunnen ouders altijd op de hoogte zijn van de locatie van hun kind. Het horloge kan worden gekoppeld met een simkaart, waarmee uw kind kan bellen, ontvangen en versturen. Ook kunt u met het horloge de locatie van uw kind op elk moment opvragen. Bovendien is de VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera uitgerust met een camera, waarmee uw kind foto's en video's kan maken. De camera heeft een hoge resolutie en kan worden gebruikt om mooie herinneringen te maken. Deze smartwatch heeft ook een gezondheidsmonitor, die de activiteiten van uw kind bijhoudt. Het horloge kan worden gekoppeld met een app, waarmee ouders de gezondheidsgegevens van hun kind kunnen monitoren en beheren. De VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera is een must-have voor elke ouder die de veiligheid en gezondheid van hun kinderen wil waarborgen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal met een stevige constructie. Bovendien is het waterbestendig en kan het tegen een stootje. Het horloge is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het bij elke outfit past.

Nog niet de beste smartwatch kind gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Mogelijk heb je dan al de perfecte smartwatch kind gevonden. Als dat nog niet het geval is, raden wij je graag aan om onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande smartwatch kind nog beter op je wensen aan:

6. One2track Connect Go GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

Het one2track Connect Go GPS horloge voor kinderen is ontworpen om uw kinderen te beschermen en tegelijkertijd hun vrijheid te geven. Het horloge biedt u als ouder realtime locatie tracking, waardoor u altijd weet waar zij zich bevinden. Daarnaast biedt de Connect Go GPS telefoonhorloge een speciaal beveiligingssysteem waardoor uw kind beschermd is tegen cyber gevaren. Dit beveiligingssysteem omvat een geavanceerd filteringssysteem met een functie om ongewenste contacten te blokkeren. Met deze functie is uw kind veilig tegen online bedreigingen. Daarnaast kunt u als ouder ook een geofence instellen om uw kinderen binnen een bepaalde ruimte te houden. De Connect Go GPS Telefoonhorloge voor kinderen is dus ideaal om uw kinderen te beschermen.

7. One2track Connect Move Kinder GPS Telefoon horloge - GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

Het one2track Connect Move Kinder GPS Telefoon horloge is ook uitgerust met een ingebouwde GPS. Hiermee kunt u uw kind op afstand volgen. U krijgt een melding wanneer uw kind buiten het vooraf ingestelde gebied komt. Ook kunt u het GPS horloge instellen zodat uw kind automatisch een melding krijgt als hij of zij buiten het ingestelde gebied komt. Met de SOS-functie kunnen kinderen direct contact opnemen met één van de ingestelde telefoonnummers. De batterijduur van het GPS horloge voor kinderen is maar liefst 4 dagen en er is geen abonnement nodig. De one2track Connect Move Kinder GPS Telefoon horloge is het ideale horloge voor kinderen die op zoek zijn naar een veiliger en gemakkelijker manier om in contact te blijven met hun ouders. Het GPS horloge heeft een unieke, ronde vorm, waardoor het comfortabel te dragen is. Het horloge is eenvoudig te bedienen via de touchscreen. U kunt tot 10 telefoonnummers instellen of uw kind direct laten bellen met de SOS-functie. Met de ingebouwde GPS kunt u uw kind op afstand volgen en u krijgt een melding wanneer uw kind buiten het ingestelde gebied komt. De batterijduur van het horloge is 4 dagen, waardoor uw kind altijd en overal verbonden kan blijven.

8. One2track Connect Play GPS telefoonhorloge voor kinderen Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

Met de belfunctie van het GPS horloge Kind blijf je altijd verbonden met je zoon of dochter. Er is een directe communicatielijn met het horloge dus altijd bereikbaar. Ook is er een speciale geofence functie waarmee je in staat bent om een bepaalde virtuele omheining in te stellen om je kinderen te volgen. Voor extra veiligheid is er ook een ingebouwde alarmmelder waarmee je je kinderen kunt waarschuwen als ze te ver buiten hun gebied gaan. De Connect Play is een stijlvol en modern GPS horloge dat speciaal is ontworpen voor kinderen. Het heeft een stevig en robuust uiterlijk en is waterbestendig tot 50 meter. De lichte en comfortabele pasvorm zorgt ervoor dat het horloge comfortabel te dragen is. Dankzij de lange batterijduur kun je met dit horloge gerust meerdere dagen achter elkaar gebruik maken. De Connect Play is uitgerust met een kleurenscherm van 1,3 inch dat duidelijk afleesbaar is in alle lichtomstandigheden. Met dit toestel blijf je altijd verbonden met je kinderen en weet je precies waar ze zich bevinden.

9. OHOME® Smartwatch kinderen Horloge Kind Kinder Smartwatch Tracker voor Kinderen Kinderhorloge Jongen en meisjes

5/5

Met de OHOME Smartwatch kun je een geofence maken waardoor je kunt zien waar je kind is. Je kunt ook verschillende telefoonnummers toevoegen waar je kind mee kan bellen, wat ervoor zorgt dat je altijd contact kunt houden. Daarnaast kun je ook berichten sturen, de stappen van je kind bijhouden, de gezondheid van je kind monitoren en nog veel meer. OHOME Smartwatch is de perfecte manier om jouw kind op te volgen en te bewaken. Deze slimme horloge is waterdicht en duurzaam, dus je kunt erop vertrouwen dat jouw kind deze horloge lang kan dragen. De OHOME Smartwatch heeft een mooi design, met verschillende kleuren en stijlen om uit te kiezen. Ook heeft het een lange batterijduur. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat je kind onderweg hun horloge uitgaat. Het toestel is eenvoudig te bedienen en de app is erg gebruiksvriendelijk. OHOME Smartwatch biedt een krachtige manier om de veiligheid van je kinderen te waarborgen. Het helpt je om in contact te blijven met je kinderen en je kunt erop vertrouwen dat je altijd weet waar ze zijn. Bovendien heeft de horloge een modern design en is hij gemakkelijk te bedienen. Kortom, de OHOME Smartwatch is de perfecte manier om je kinderen veilig te houden.

10. Accutime Pokémon Smartwatch Kinderen Selfie Camera voor Foto's Video's Met Spraakmemo, Stopwatch en Timer Voor Kinderen

5/5

Naast het horloge heeft de smartwatch ook een selfie camera die gebruikt kan worden om foto's en video's te maken. Hiermee kun je al je avonturen vastleggen! Daarnaast is er de spraakmemo functie, waarmee je geheugensteuntjes kunt maken. De Accutime Pokémon Smartwatch is ook uitgerust met een stopwatch en timer, waardoor je altijd weet wanneer je klaar bent met een taak. Kinderen kunnen deze functies gebruiken om hun tijd beter te beheren of gewoon om te spelen. Deze slimme horloge is daarom een perfecte gadget voor kinderen. Het is sterk, robuust en bestand tegen alledaagse activiteiten, zodat je er op alle avonturen op uit kunt.

Daniël

Mijn hele huis staat vol met leuke elektronische apparaten en gadgets. Dit geeft duidelijk aan dat dit mijn passie/hobby is. Het doet mij dan ook erg goed dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Voor de website Degroteelektronicagids.nl mag ik namelijk elke dag op zoek naar de beste producten. Deze onderzoeken voer ik samen met een team van specialisten uit, waardoor jij snel de beste elektronische apparaten en producten kunt kopen.

Waar moet een goed smartwatch kind aan voldoen?

De nieuwe smartwatch kind moet op je wensen aansluiten.

Het is daarom erg belangrijk om op voorhand goed over je wensen na te denken. Probeer bijvoorbeeld nauwkeurig te bepalen waar je je nieuwe smartwatch kind voor wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je gericht naar de smartwatch kind op zoek gaan. Denk hierbij na over het gewenste gebruik, de gewenste toepassingen en de gewenste plekken waar je je nieuwe smartwatch kind wilt gebruiken.

De nieuwe smartwatch kind moet binnen je budget passen.

Het is uiteraard ook wenselijk dat de nieuwe smartwatch kind binnen je budget past. Wij raden je daarom aan om goed voorhand goed over je budget na te denken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe smartwatch kind? Ga vervolgens na welke van bovengenoemde 10 smartwatch kind binnen je budget past.

De nieuwe smartwatch kind moet van de gewenste kwaliteit zijn.

Als je een nieuwe smartwatch kind koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is – wat ons betreft – alleen mogelijk als je voor één van de beste smartwatch kind kiest. Indien je voor één van bovenstaande varianten kiest, ben je in ieder geval van een prima kwaliteit verzekerd.

De specificaties van je nieuwe smartwatch kind

Zoals eerder al aangegeven, moet je goed over je wensen nadenken. De smartwatch kind waar je uiteindelijk voor kiest, moet goed op deze wensen aansluiten. Het is daarom erg belangrijk om goed naar de specificaties van je nieuwe smartwatch kind te kijken.

Veelgestelde vragen over smartwatch kind

De prijzen van de smartwatch kind lopen flink uiteen. Dit blijkt duidelijk uit de 10 beste smartwatch kind die we hierboven besproken hebben. Ons advies is daarom om voor jezelf een budget vast te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste smartwatch kind gaan.

Het is allereerst goed om te weten dat wij deze test helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ons team van specialisten heeft hier haar kennis voor ingezet. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat wij volledig onafhankelijk ons werk doen. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Dit komt de algehele betrouwbaarheid van deze smartwatch kind test ten goede.

Ja, je kunt deze smartwatch kind review volledig vertrouwen. Wij hebben zelf de test uitgevoerd en raden alleen producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Meerdere van bovenstaande smartwatch kind zijn zelfs in het bezit van onze eigen specialisten. Dit geeft aan dat wij volledig achter de adviezen staan die wij je in dit artikel geven.

Ons laatste woord over smartwatch kind

Als je op zoek bent naar een smartwatch kind voor je kinderen, heb je nu een overzicht van 10 producten die je kan overwegen. Elk van de opties hebben hun eigen voordelen, zoals locatie-tracking of tijdsbeperkingen voor schermtijd, dus kijk goed waar je prioriteiten liggen en welke product het beste bij je past. Als je nog steeds hulp nodig hebt met het vinden van een geschikt product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen je helpen bij het opzoeken van een smartwatch kind die precies aan jouw behoeften voldoet. Zo zal je zeker een product vinden dat echt bij je kinderen past.