De top 10 beste qwerty toetsenbord van 2024

Geschreven door Daniël · 25 Feb 2023

Beste qwerty toetsenbord kopen? Top 10 beste qwerty toetsenbord 2024

25 feb. 2023

Techproducten en gadgets worden in allerlei varianten aangeboden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod van qwerty toetsenbord. Je komt al snel de nodige varianten tegen, waardoor het lastig is om tot de beste koop te komen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

In dit artikel vind je een top 10 van de beste qwerty toetsenbord 2024. Deze 10 producten hebben wij op basis van ons eigen onderzoek aangewezen. Concreet houdt dit in dat je één van deze 10 qwerty toetsenbord met een gerust hart kunt kopen. Wij zouden deze 10 qwerty toetsenbord namelijk zelf ook aanschaffen.

Inhoudsopgave

De 5 beste qwerty toetsenbord uitgelicht

Bijgewerkt op: 27 jul. 2023

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe qwerty toetsenbord? Zoals eerder al aangegeven, is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ons advies is daarom om goed de onderstaande 5 reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste qwerty toetsenbord van dit moment:

1. Rapoo E9500M Toetsenbord Draadloos QWERTY

5/5

Het Rapoo E9500M Toetsenbord Draadloos QWERTY biedt je een aantal geweldige functies. Met een afstandbedieningsbereik van tot 10 meter kun je je toetsenbord overal gebruiken. De batterij gaat tot maar liefst 6 maanden mee en je kunt deze gemakkelijk opladen met de USB-oplaadkabel. De achtergrondverlichting van het toetsenbord maakt het werken in donkere omgevingen eenvoudig. De geavanceerde technologie van het toetsenbord detecteert automatisch de omgeving en past de helderheid aan. Het Rapoo E9500M Toetsenbord Draadloos QWERTY is een uitstekende keuze voor alle typen gebruikers. Of je nu een professionele gamer bent of gewoon een typisch kantoortaken uitvoert, dit toetsenbord heeft de juiste functies voor jou. Met de geavanceerde technologie is het toetsenbord in staat om snel en betrouwbaar te reageren op alle toetsaanslagen. Bovendien is het toetsenbord voorzien van een speciale toets voor multimedia, waardoor je gemakkelijk toegang krijgt tot je favoriete muziek, films en meer.

2. SteelSeries Apex Pro Gaming Toetsenbord QWERTY OmniPoint Switch

5/5

Het toetsenbord heeft een QWERTY-indeling en heeft een magneetgebaseerde tent voor een extra comfortabele typing-ervaring. Met deze tent kan je het toetsenbord ook naar je eigen voorkeur instellen. Om je gaming-ervaring te verbeteren beschikt het toetsenbord ook over een USB-passthrough-poort waarmee je gemakkelijk een ander apparaat kunt aansluiten. Het toetsenbord heeft een anti-ghosting-vermogen met N-Key Rollover, waardoor je meerdere toetsen tegelijkertijd kunt indrukken. Met behulp van de SteelSeries Engine 3-software is het mogelijk om macros te maken en de verlichting aan te passen. Deze software biedt ook toegang tot de GameSense-lichteffecten, waarmee je een verlichting kunt instellen die reageert op gebeurtenissen in je game. Daarnaast heb je ook toegang tot de CloudSync-functie waarmee je al je instellingen kunt opslaan.

3. Logitech K120 Toetsenbord QWERTY US ANSI

5/5

De Logitech K120 heeft een QWERTY-lay-out, wat betekent dat je snel kunt typen. De toetsenbord is ook speciaal ontworpen voor de Amerikaanse ANSI-standaard. Je kunt hierdoor veel sneller werken. De Logitech K120 heeft een slanke, low-profile toetsen en voelt comfortabel aan op je vingers. Je krijgt ook een stevige voet voor een optimale stand. Met de Logitech K120 heb je een betrouwbaar toetsenbord in handen. Het toetsenbord voelt stevig aan en is gebouwd met duurzame materialen. Ook heeft het toetsenbord een speciale rubberen coating aan de onderkant, waardoor het toetsenbord niet makkelijk verschuift. Bovendien is het toetsenbord voorzien van spatwaterdichte afdichtingen, waardoor je geen last hebt van vocht en stof. Met de Logitech K120 heb je een toetsenbord dat tegen een stootje kan en je hierbij ondersteunt bij het snel en comfortabel typen. De Logitech K120 is een uitstekende keuze voor alle dagelijkse taken. Je kunt het toetsenbord aansluiten met een USB-kabel en heb je geen last van batterijen of accu's die je moet opladen. De QWERTY-lay-out en Amerikaanse ANSI-standaard zorgen ervoor dat je snel en comfortabel kunt typen. Bovendien is het toetsenbord spatwaterdicht en gebouwd met duurzame materialen.

4. Dell KB216 Qwerty Toetsenbord | Verbinding via USB | International

5/5

Het toetsenbord van Dell is erg aangenaam om op te typen. Het is voorzien van een stevig frame dat bestand is tegen intensief gebruik. De toetsen zijn voorzien van een speciale coating die de levensduur van de toetsen verlengt en het typen gemakkelijk maakt. Het Dell KB216 Toetsenbord is een ideaal tijdloos toetsenbord voor dagelijks gebruik. Het toetsenbord heeft een internationale indeling, waardoor het geschikt is voor zowel Nederlandse als internationale gebruikers. Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met een aantal speciale functietoetsen voor het bedienen van multimedia-apparaten of voor het regelen van het volume.

5. Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY

5/5

Het Trust Ody draadloos toetsenbord is de perfecte combinatie van stilte en functionaliteit. Met een QWERTY-indeling en een volledig toetsenbord met multimedia- en numerieke toetsen, heb je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte workflow. De stille toetsen zorgen ervoor dat je je kunt concentreren op je werk en de draadloze verbinding maakt het meenemen gemakkelijk. De batterij gaat langer mee en het toetsenbord is ook ontworpen voor comfortabeler typen dankzij een gebogen profiel en een verlengde spatiebalk. Met de Trust Ody heb je een draadloos toetsenbord dat perfect is voor werk en persoonlijk gebruik. Met de Trust Ody heb je een draadloos toetsenbord dat stil en functioneel is. De QWERTY-indeling biedt je alle functionaliteit en de stille toetsen maken het mogelijk om geruisloos te typen. Met de draadloze verbinding hoef je je geen zorgen te maken over het meenemen van het toetsenbord. De batterij gaat langer mee en het toetsenbord is ontworpen voor comfortabel typen dankzij een gebogen profiel en een verlengde spatiebalk. De Trust Ody draadloos toetsenbord is perfect voor zowel werk als persoonlijk gebruik.

Nog niet de beste qwerty toetsenbord gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Mogelijk heb je dan al de perfecte qwerty toetsenbord gevonden. Als dat nog niet het geval is, raden wij je graag aan om onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande qwerty toetsenbord nog beter op je wensen aan:

6. Trust Primo Bedraad USB Toetsenbord Qwerty

5/5

Met het Trust Primo Bedraad USB Toetsenbord Qwerty krijg je precies wat je nodig hebt. Het heeft een full-size layout, morsbestendige toetsen en het is in hoogte verstelbaar. De toetsen zijn zo stil dat je urenlang kunt typen zonder je collega’s te storen. Het bedraad USB-toetsenbord is uitgerust met een in hoogte verstelbare standaard, waarmee je de toetsenhoogte aanpast aan jouw voorkeur. Deze standaard is gemaakt van stevig materiaal, voor extra stabiliteit. Bovendien heeft het toetsenbord een ingebouwd numeriek toetsenblok, wat het werken met cijfers en formules gemakkelijker maakt. Met de Trust Primo heb je een toetsenbord dat je lange tijd blijft gebruiken.

7. Qware Office Toetsenbord Bedraad USB Liverpool - Qwerty

5/5

Het toetsenbord is voorzien van een Qwerty-indeling, waardoor het eenvoudig is om snel te typen. De toetsen zijn verder voorzien van een anti-slip coating, waardoor je rustig kunt typen zonder dat je toetsenbord wegglijdt. De Qware Liverpool wordt geleverd met een stevige, degelijk gemaakte behuizing. De behuizing is gemaakt van sterk materiaal en is bestand tegen krassen en slijtage. De toetsen zijn gemaakt van duurzaam plastic. Het toetsenbord heeft een zwarte kleur en heeft een modern design. Het toetsenbord is bovendien compact en eenvoudig mee te nemen. De Qware Liverpool is een ideaal toetsenbord voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig product dat stijlvol is en tegelijkertijd comfortabel en eenvoudig te bedienen is. Met dit toetsenbord kunt u moeiteloos lange documenten typen, zonder uw handen te vermoeien.

8. Perixx Periboard 317 Toetsenbord met grote letters Backlight Grote letters Big keys QWERTY Toetsenbord voor

5/5

Het toetsenbord heeft een backlight voor het donker, waardoor het makkelijker is om de juiste karakters te zien. De backlight is instelbaar voor zowel helderheid als kleur. Bovendien heeft het een QWERTY-lay-out, wat betekent dat het toetsenbord dezelfde lay-out heeft als een standaard toetsenbord, waardoor het gemakkelijker is om snel te typen. Het toetsenbord is ook uitgerust met een speciale 'Big Keys'-knop, waarmee gebruikers een toets die ze nodig hebben, kunnen selecteren. Dit maakt het typen nog eenvoudiger. Het Perixx Periboard 317 toetsenbord is een perfecte oplossing voor slechtzienden/senioren die het typen makkelijker willen maken. Het heeft een stijlvol design, een aanpasbare backlight en een speciale 'Big Keys'-knop. De grote letters, cijfers en QWERTY-layout maken het typen makkelijker en sneller. Het toetsenbord is een handige tool voor mensen die wat extra hulp bij het typen nodig hebben.

9. The G-Lab Combo Argon Gaming Bundel Qwerty Toetsenbord/ Headset/ Muis(mat)

5/5

NO DESCRIPTION

10. Fujitsu KB410 USB QWERTY Toetsenbord USB

5/5

NO DESCRIPTION

Daniël

Mijn hele huis staat vol met leuke elektronische apparaten en gadgets. Dit geeft duidelijk aan dat dit mijn passie/hobby is. Het doet mij dan ook erg goed dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Voor de website Degroteelektronicagids.nl mag ik namelijk elke dag op zoek naar de beste producten. Deze onderzoeken voer ik samen met een team van specialisten uit, waardoor jij snel de beste elektronische apparaten en producten kunt kopen.

Waar moet een goed qwerty toetsenbord aan voldoen?

De nieuwe qwerty toetsenbord moet op je wensen aansluiten.

Het is daarom erg belangrijk om op voorhand goed over je wensen na te denken. Probeer bijvoorbeeld nauwkeurig te bepalen waar je je nieuwe qwerty toetsenbord voor wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je gericht naar de qwerty toetsenbord op zoek gaan. Denk hierbij na over het gewenste gebruik, de gewenste toepassingen en de gewenste plekken waar je je nieuwe qwerty toetsenbord wilt gebruiken.

De nieuwe qwerty toetsenbord moet binnen je budget passen.

Het is uiteraard ook wenselijk dat de nieuwe qwerty toetsenbord binnen je budget past. Wij raden je daarom aan om goed voorhand goed over je budget na te denken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe qwerty toetsenbord? Ga vervolgens na welke van bovengenoemde 10 qwerty toetsenbord binnen je budget past.

De nieuwe qwerty toetsenbord moet van de gewenste kwaliteit zijn.

Als je een nieuwe qwerty toetsenbord koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is – wat ons betreft – alleen mogelijk als je voor één van de beste qwerty toetsenbord kiest. Indien je voor één van bovenstaande varianten kiest, ben je in ieder geval van een prima kwaliteit verzekerd.

De specificaties van je nieuwe qwerty toetsenbord

Zoals eerder al aangegeven, moet je goed over je wensen nadenken. De qwerty toetsenbord waar je uiteindelijk voor kiest, moet goed op deze wensen aansluiten. Het is daarom erg belangrijk om goed naar de specificaties van je nieuwe qwerty toetsenbord te kijken.

Veelgestelde vragen over qwerty toetsenbord

De prijzen van de qwerty toetsenbord lopen flink uiteen. Dit blijkt duidelijk uit de 10 beste qwerty toetsenbord die we hierboven besproken hebben. Ons advies is daarom om voor jezelf een budget vast te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste qwerty toetsenbord gaan.

Het is allereerst goed om te weten dat wij deze test helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ons team van specialisten heeft hier haar kennis voor ingezet. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat wij volledig onafhankelijk ons werk doen. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Dit komt de algehele betrouwbaarheid van deze qwerty toetsenbord test ten goede.

Ja, je kunt deze qwerty toetsenbord review volledig vertrouwen. Wij hebben zelf de test uitgevoerd en raden alleen producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Meerdere van bovenstaande qwerty toetsenbord zijn zelfs in het bezit van onze eigen specialisten. Dit geeft aan dat wij volledig achter de adviezen staan die wij je in dit artikel geven.

Ons laatste woord over qwerty toetsenbord

Het blijkt dat de qwerty toetsenbord het populairste toetsenbord indeling is. Door dit artikel heb je een uitgebreide kijk gekregen waaruit je de beste 10 qwerty toetsenborden kan kiezen. We raden je aan om wat research te doen op je favoriete toetsenbord om ervoor te zorgen dat je de juiste aankoop doet. Als je na het lezen van dit artikel nog niet zeker bent welk toetsenbord je moet kiezen, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we de juiste toetsenbord vinden. Wij hopen dat dit artikel je heeft geholpen om te weten welke qwerty toetsenbord je wilt kopen. Elke qwerty toetsenbord heeft zijn eigen kenmerken, dus je moet je toetsenbord goed onderzoeken. Als je genoeg informatie hebt verzameld, zal je zeker in staat zijn om de juiste keuze te maken. Wij bieden je hulp als je na het lezen van dit artikel nog niet zeker bent welk toetsenbord je wilt kopen. Aarzel dus niet om contact op te nemen en samen kunnen we op zoek gaan naar het toetsenbord dat perfect bij je past.