De top 10 beste mechanische toetsenbord van 2024

Geschreven door Daniël · 25 Feb 2023

Beste mechanische toetsenbord kopen? Top 10 beste mechanische toetsenbord 2024

25 feb. 2023

Techproducten en gadgets worden in allerlei varianten aangeboden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod van mechanische toetsenbord. Je komt al snel de nodige varianten tegen, waardoor het lastig is om tot de beste koop te komen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

In dit artikel vind je een top 10 van de beste mechanische toetsenbord 2024. Deze 10 producten hebben wij op basis van ons eigen onderzoek aangewezen. Concreet houdt dit in dat je één van deze 10 mechanische toetsenbord met een gerust hart kunt kopen. Wij zouden deze 10 mechanische toetsenbord namelijk zelf ook aanschaffen.

Inhoudsopgave

De 5 beste mechanische toetsenbord uitgelicht

Bijgewerkt op: 29 jul. 2203

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe mechanische toetsenbord? Zoals eerder al aangegeven, is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ons advies is daarom om goed de onderstaande 5 reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste mechanische toetsenbord van dit moment:

1. Corsair K60 PRO TKL Optisch-mechanisch Gamingtoetsenbord US QWERTY

5/5

Het CORSAIR K60 PRO TKL RGB tenkeyless optisch-mechanisch gamingtoetsenbord is gemaakt voor prestaties. Het stijlvolle geborstelde aluminium frame biedt een hoge duurzaamheid en het compacte, tenkeyless ontwerp is ideaal voor draagbaarheid. De CORSAIR OPX optisch-mechanische keyswitches bieden een snelle, soepele lineaire beweging met 1,0 mm activeringsafstand, waardoor je direct scherp en precies speelt. De heldere RGB-verlichting per toets zorgt voor een prachtig lichteffect, dat naar eigen wens kan worden aangepast met de krachtige CORSAIR iCUE-software. De stevige keycaps zijn gemaakt van polycarbonaat met een standaardlay-out van de onderste rij die aangepaste keycapsets ondersteunt voor optimale personalisering. Met de handige toetsenbordsneltoetsen kun je direct media, het volume en de interne verlichting bedienen. Kies voor de K60 RGB PRO SE en maak jezelf tot de beste speler.

2. Corsair K70 RGB MK.2 Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Cherry MX Brown

5/5

Met een schitterend ontwerp en precisie technologie, is dit toetsenbord perfect voor gamers die een stevig toetsenbord zoeken met een lange levensduur. Het toetsenbord is licht gebogen zodat je comfortabel kunt typen en spelen. De grotere toetsen zorgen voor een betere reactietijd, waardoor je acties sneller en gemakkelijker uitvoeren. Het toetsenbord is uitgerust met Cherry MX Brown-toetsen om de meest nauwkeurige prestaties te bieden. De RGB-verlichting is volledig aanpasbaar en biedt je een breed scala aan verschillende kleuren en effecten. De verlichting is ook voorzien van volledig instelbare per-toets verlichting, zodat je een prachtig verlichtingspatroon kunt creëren. Daarnaast kun je ook verschillende profielen maken met de Corsair Utility Engine (CUE). Met deze software kun je alle instellingen aanpassen aan jouw voorkeur.

3. Royal Kludge RK61 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord met 61 Keys Red Switches Ergonomisch Mechanical Gaming Keyboard

5/5

Het toetsenbord is voorzien van een hoogwaardige constructie met een ergonomische ontwerp dat zorgt voor comfortabel gebruik. De toetsen zijn gemaakt met een speciale techniek waardoor ze zowel stevig als zacht aanvoelen om te typen. Deze techniek maakt het mogelijk om een snelle en nauwkeurige aanslag te maken. Bovendien wordt het toetsenbord geleverd met een RGB-verlichtingssysteem dat je toetsenbord een unieke uitstraling geeft. Het toetsenbord heeft ook een waterbestendige coating die het toetsenbord beschermt tegen vocht en andere schade. Het RK61-toetsenbord biedt tactiele feedback en een rustig typen. Het heeft ook een korte activering die het mogelijk maakt om snel te reageren op acties. Het toetsenbord is gemaakt met precisie en een stevige constructie. Het toetsenbord heeft ook een anti-ghosting-functie met een uniek ontwerp dat zorgt voor een optimale prestatie. Het mechanische RK61-toetsenbord biedt een uitstekende typervaring voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en krachtige oplossing. Het ergonomische ontwerp maakt het comfortabel om te typen en de verlichting geeft de mogelijkheid om je toetsenbord op te fleuren. Bovendien biedt het toetsenbord ook een waterbestendige coating voor extra bescherming.

4. Logitech MX Mechanical Draadloos mechanisch toetsenbord QWERTY ISO

5/5

Het toetsenbord is ontworpen met 50 miljoen aanslagen in gedachten, zodat je er lang plezier van kunt hebben. Het toetsenbord is ook uitgerust met een geïntegreerde muis, waardoor je nog sneller kunt werken. De Logitech MX Mechanical is een perfecte keuze voor iedereen die veel met zijn computer werkt. Bovendien is het toetsenbord ook voorzien van QWERTY ISO-layout, wat het gebruik van het toetsenbord gemakkelijker maakt. De Logitech Unifying-ontvanger maakt het mogelijk om het toetsenbord via een kabel of draadloos te verbinden met je computer. Het toetsenbord heeft ook een ingebouwde batterij die je maximaal 10 dagen kunt gebruiken. Met dit toetsenbord heb je altijd een betrouwbare typervaring.

5. K30 Mechanisch Gaming Toetsenbord Bedraad Game keyboard met kabel Led RGB verlichting

5/5

Het K30 USB Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord is een perfecte keuze voor gamers. Dit toetsenbord is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en is voorzien van een geavanceerd mechanisch toetsenbord. Het toetsenbord heeft 104 toetsen, waaronder 12 functie-toetsen, een N-key rollover en lichtgevende blauwe schakelaars, zodat je elke toets zelfs in het donker gemakkelijk kunt vinden. Het toetsenbord is ook voorzien van een RGB backlight-verlichting, zodat je de verlichting aan kunt passen aan je smaak. Het toetsenbord is ook gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde kabel. Het K30 USB Bedraad Gaming Mechanisch Toetsenbord is speciaal ontworpen voor gamers die een betrouwbare toetsenbordervaring willen. Het toetsenbord is uitgerust met een ergonomisch ontwerp dat de handen, polsen en vingers ondersteunt tijdens lange gaming-sessies. Het toetsenbord is ook uitgerust met een anti-ghosting-functie voor betere prestaties en een snelle respons. Het toetsenbord is ook voorzien van een slimme USB-poort voor het opladen van andere apparaten. Bovendien is het toetsenbord voorzien van een stevig en duurzaam ontwerp, zodat je er lang van kunt genieten.

Nog niet de beste mechanische toetsenbord gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Mogelijk heb je dan al de perfecte mechanische toetsenbord gevonden. Als dat nog niet het geval is, raden wij je graag aan om onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande mechanische toetsenbord nog beter op je wensen aan:

6. XINMENG RF-68MINI Draadloos Mechanisch Toetsenbord 68Keys Bluetooth/2.4G/Line 3modes Low Brown Switch RGB LIGHT

5/5

XINMENG RF-68MINI draadloos mechanisch toetsenbord is voorzien van een Low-Key BrownSwitch, wat een gemakkelijke en comfortabele typervaring biedt. Het is een lichtgewicht en draagbaar toetsenbord dat je gemakkelijk meeneemt. Het mechanische toetsenbord is voorzien van een kleurrijke verlichting en heeft meerdere verbindingsmethoden, waaronder Bluetooth verbinding met drie apparaten, 2.4G en bekabeling. Het is uitgerust met een RGB-licht dat verschillende kleuren produceert en zorgt voor een visueel unieke ervaring. Met een ingebouwde 2000mAh-batterij kunt u het toetsenbord ononderbroken gebruiken voor maximaal 20 uur. Het is gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Door het gebruik van stille toetsen kunt u zonder te storen werken of games spelen. Dit elegante mechanische toetsenbord is ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken.

7. Redragon Kamura K552 RGB Mechanisch Gaming Toetsenbord QWERTY Blue Switch

5/5

Ons Redragon Kamura K552 RGB mechanisch gaming toetsenbord is ontworpen om de ultieme game-ervaring te bieden. Het is uitgerust met een stevige basis, volledig metalen frame, achtergrondverlichting en Blue Switches. De metalen behuizing is sterk genoeg om tegen vallen en stoten te blijven staan. De Blue Switches hebben een goede respons, korte activering en een duidelijke click-sound, zodat uw acties meteen worden uitgevoerd. Dankzij de achtergrondverlichting kunt u de toetsenborden in verschillende kleuren verlichten, waardoor het toetsenbord er prachtig uitziet op uw bureau. Het toetsenbord is ook voorzien van anti-ghosting technologie, waardoor u meerdere toetsen tegelijk kunt indrukken zonder dat het toetsenbord verstopt raakt. Bovendien heeft de korte reactietijd van de Blue Switches ervoor gezorgd dat het toetsenbord een uitstekende respons heeft, waardoor het ideaal is voor gamers die hun prestaties willen verbeteren. Het toetsenbord is ook voorzien van een kabellengte van 1,6 meter, waardoor u het toetsenbord gemakkelijk overal kunt meenemen. Kortom, de Redragon Kamura K552 RGB mechanisch gaming toetsenbord is de perfecte keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betrouwbaar toetsenbord met een lange levensduur.

8. Ewent Play Mechanisch Gaming Toetsenbord met RGB-verlichting PL3350

5/5

Ewent Play Mechanisch Gaming Toetsenbord met RGB-verlichting PL3350 is een mechanisch toetsenbord voor de echte gamer. Het biedt een snelle en accurate toetsaanslag, dankzij de anti-ghosting toetsen en de programmeerbare macro-toetsen. Daarnaast is er een RGB achtergrondverlichting met verstelbare helderheid en snelheid, 21 RGB presets en 2 zelf-instelbare RGB presets. Voor het gemak zitten er 12 multimediatoetsen en een Windows lock toets op het toetsenbord om de gamemodus in te schakelen. Daarnaast is het toetsenbord ook voorzien van een aluminium top cover en een met nylon omhulde USB-kabel. De hoge kwaliteit is bekroond met de Goud award (5 sterren). Zo ben je verzekerd van een uitstekende prestatie en een duurzame constructie. Met dit toetsenbord ben je klaar voor elke game!

9. Logitech MX Mechanical Draadloos mechanisch toetsenbord FR AZERTY

5/5

De krachtige batterij heeft een levensduur van maar liefst twee maanden. Je kunt het toetsenbord draadloos aansluiten met een USB-ontvanger, of je kunt het toetsenbord verbinden met Bluetooth. De Logitech MX Mechanical heeft een comfortabel ontwerp, waardoor je langere tijd kunt typen zonder last van vermoeidheid. De toetsen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Het toetsenbord is ook voorzien van een speciale knop voor het wisselen van functies. De Logitech MX Mechanical is ook voorzien van een speciale klikmechanisme, waardoor je meer feedback krijgt tijdens het typen. Het toetsenbord heeft een grote toetsaanslag van 4mm, wat betekent dat je gemakkelijker en nauwkeuriger kunt typen. De toetsen hebben ook een flinke reisweg, waardoor het typen een fijne ervaring is. De Logitech MX Mechanical is compatibel met zowel Mac als Windows besturingssystemen. Daarnaast is het toetsenbord ook voorzien van een speciale Muis-modus, waardoor je met één hand kunt werken. De Logitech MX Mechanical is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een draadloos, mechanisch toetsenbord. De Logitech MX Mechanical is een draadloos, mechanisch toetsenbord met een Frans AZARTY indeling dat ideaal is voor iedereen die op zoek is naar een intuïtief en nauwkeurig toetsenbord. Het toetsenbord heeft een kracht.

10. SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord RGB Mechanisch QWERTY

5/5

Het SteelSeries Apex 5 RGB Hybride mechanisch gaming toetsenbord is een stijlvolle, krachtige toetsenbordoplossing, ontworpen om de prestaties te verbeteren die gamers nodig hebben om te winnen. Het toetsenbord combineert de kracht van een mechanische schakelaar met de gevoeligheid van een hybride schakelaar voor het beste van beide werelden. De achtergrondverlichting is verfijnd met 16,8 miljoen kleuren, waardoor het toetsenbord een uniek en dynamisch uiterlijk krijgt. De SteelSeries Apex 5 heeft een meegeleverde OLED-smart display die gamers in staat stelt om direct toegang te krijgen tot media-instellingen, discord-berichten en meer. Gamer kunnen ook hun favoriete profielen opslaan met behulp van het SteelSeries Engine-applicatieprogramma. Daarnaast is het toetsenbord uitgerust met een kabelgeleider om een nette uitstraling te behouden en heeft het een anti-ghostingmatrix met 100% nauwkeurigheid. Het toetsenbord is compatibel met Windows, Mac OS en Linux. De SteelSeries Apex 5 Gaming Toetsenbord RGB Mechanisch QWERTY is een stijlvolle, krachtige optie voor gamers die op zoek zijn naar een toetsenbord met veel opties. Het combineert de voordelen van mechanische en hybride schakelaars, heeft een OLED-smart display met veel toepassingsmogelijkheden en biedt een anti-ghostingmatrix met 100% nauwkeurigheid.

Daniël

Mijn hele huis staat vol met leuke elektronische apparaten en gadgets. Dit geeft duidelijk aan dat dit mijn passie/hobby is. Het doet mij dan ook erg goed dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Voor de website Degroteelektronicagids.nl mag ik namelijk elke dag op zoek naar de beste producten. Deze onderzoeken voer ik samen met een team van specialisten uit, waardoor jij snel de beste elektronische apparaten en producten kunt kopen.

Waar moet een goed mechanische toetsenbord aan voldoen?

De nieuwe mechanische toetsenbord moet op je wensen aansluiten.

Het is daarom erg belangrijk om op voorhand goed over je wensen na te denken. Probeer bijvoorbeeld nauwkeurig te bepalen waar je je nieuwe mechanische toetsenbord voor wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je gericht naar de mechanische toetsenbord op zoek gaan. Denk hierbij na over het gewenste gebruik, de gewenste toepassingen en de gewenste plekken waar je je nieuwe mechanische toetsenbord wilt gebruiken.

De nieuwe mechanische toetsenbord moet binnen je budget passen.

Het is uiteraard ook wenselijk dat de nieuwe mechanische toetsenbord binnen je budget past. Wij raden je daarom aan om goed voorhand goed over je budget na te denken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe mechanische toetsenbord? Ga vervolgens na welke van bovengenoemde 10 mechanische toetsenbord binnen je budget past.

De nieuwe mechanische toetsenbord moet van de gewenste kwaliteit zijn.

Als je een nieuwe mechanische toetsenbord koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is – wat ons betreft – alleen mogelijk als je voor één van de beste mechanische toetsenbord kiest. Indien je voor één van bovenstaande varianten kiest, ben je in ieder geval van een prima kwaliteit verzekerd.

De specificaties van je nieuwe mechanische toetsenbord

Zoals eerder al aangegeven, moet je goed over je wensen nadenken. De mechanische toetsenbord waar je uiteindelijk voor kiest, moet goed op deze wensen aansluiten. Het is daarom erg belangrijk om goed naar de specificaties van je nieuwe mechanische toetsenbord te kijken.

Veelgestelde vragen over mechanische toetsenbord

De prijzen van de mechanische toetsenbord lopen flink uiteen. Dit blijkt duidelijk uit de 10 beste mechanische toetsenbord die we hierboven besproken hebben. Ons advies is daarom om voor jezelf een budget vast te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste mechanische toetsenbord gaan.

Het is allereerst goed om te weten dat wij deze test helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ons team van specialisten heeft hier haar kennis voor ingezet. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat wij volledig onafhankelijk ons werk doen. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Dit komt de algehele betrouwbaarheid van deze mechanische toetsenbord test ten goede.

Ja, je kunt deze mechanische toetsenbord review volledig vertrouwen. Wij hebben zelf de test uitgevoerd en raden alleen producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Meerdere van bovenstaande mechanische toetsenbord zijn zelfs in het bezit van onze eigen specialisten. Dit geeft aan dat wij volledig achter de adviezen staan die wij je in dit artikel geven.

Ons laatste woord over mechanische toetsenbord

Met deze top 10 producten hebben we een duidelijk overzicht gegeven van de beste mechanische toetsenborden die er te vinden zijn. Hopelijk heb je wat leuks gevonden dat aan al jouw behoeften voldoet. Als dat niet het geval is, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag bij het zoeken naar het ideale mechanische toetsenbord. Mechanische toetsenborden geven een veel fijnere typ-ervaring dan gewone, door het fysieke feedback systeem. Ze kunnen jouw productiviteit zeker verhogen, zeker als je veel typt en spellingscontroles uitvoert. Kies daarom voor een mechanisch toetsenbord in plaats van een gewoon toetsenbord, als je de keuze hebt. Je zult het verschil zeker merken en het is zeker de moeite waard. Het is tegenwoordig ook steeds gemakkelijker om het perfecte mechanische toetsenbord te vinden, dankzij onze top 10. Of je nu op zoek bent naar een compact toetsenbord, een toetsenbord met backlight of een toetsenbord met een specifiek layout; je vindt hier zeker het toetsenbord dat aan je eisen voldoet. Goed om te weten dat als je toch niet helemaal weet wat je zoekt, je altijd bij ons terecht kunt. Zo helpen we je graag bij het vinden van dit prachtige mechanische toetsenbord.