De top 10 beste draadloze toetsenbord van 2024

Geschreven door Daniël · 25 Feb 2023

Beste draadloze toetsenbord kopen? Top 10 beste draadloze toetsenbord 2024

25 feb. 2023

Techproducten en gadgets worden in allerlei varianten aangeboden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod van draadloze toetsenbord. Je komt al snel de nodige varianten tegen, waardoor het lastig is om tot de beste koop te komen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

In dit artikel vind je een top 10 van de beste draadloze toetsenbord 2024. Deze 10 producten hebben wij op basis van ons eigen onderzoek aangewezen. Concreet houdt dit in dat je één van deze 10 draadloze toetsenbord met een gerust hart kunt kopen. Wij zouden deze 10 draadloze toetsenbord namelijk zelf ook aanschaffen.

Inhoudsopgave

De 5 beste draadloze toetsenbord uitgelicht

Bijgewerkt op: 31 jul. 2023

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe draadloze toetsenbord? Zoals eerder al aangegeven, is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ons advies is daarom om goed de onderstaande 5 reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste draadloze toetsenbord van dit moment:

1. HP 330 Draadloze Toetsenbord en Muis set QWERTY ISO

5/5

Met de HP 330 Draadloze Toetsenbord en Muis set QWERTY ISO kunt u op een comfortabele manier werken. Het chiclet-toetsenbord beschikt over een lage profiel zodat toetsaanslagen snel, comfortabel en nauwkeurig zijn. Het toetsenbord heeft een numeriek toetsenblok en 12 sneltoetscombinaties met de Fn-toets. Daarnaast is deze set draadloos en verbindt u deze via een eenvoudige dongel. De optische sensor van 1600 dpi levert een hoge precisie op bijna alle oppervlakken. De linker- en rechterknoppen en het scrollwiel geven je controle over al je bewegingen. De led-indicatoren verlichten Num Lock, Caps Lock en Scroll Lock, zodat je gemakkelijk ziet of deze aan- of uitstaan. Bovendien is er twee jaar standaardgarantie van HP voor zekerheid. Kortom, met deze draadloze set heb je alles wat je nodig hebt om op comfortabele en precieze wijze te werken.

2. Phreeze™ Draadloze Toetsenbord en Muis Set + USB Ontvanger Ergonomisch Design Lichte Toetsaanslag Functietoetsen QWERTY

5/5

Phreeze™ Draadloze Toetsenbord en Muis Set + USB Ontvanger Ergonomisch Design Lichte Toetsaanslag Functietoetsen QWERTY heeft alles wat je nodig hebt voor productiever en efficiënter werken. Het draadloze toetsenbord en muis zijn verbonden met een enkele USB ontvanger. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat je onderarm en pols in een natuurlijke positie komen te staan. De functietoetsen maken het mogelijk om direct je mail te openen, het volume te beheren of van scherm te veranderen. Het toetsenbord is morsbestendig en dus geen ramp als je per ongeluk een glas water omstoot. De optische muis is zeer nauwkeurig en prettig in gebruik. De batterijen van het toetsenbord gaan tot wel 24 maanden mee, terwijl de muis tot zo'n 12 maanden meegaat. De Phreeze draadloze toetsenbord en muis set is compatibel met Windows, MacOS, iOS en Android. Geniet van de upgrade en laat je verrassen door de kwaliteit, service en garantievoorwaarden.

3. Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY

5/5

Trust Ody biedt een comfortabel werkpunt met een ergonomisch ontworpen toetsenbord en een speciale palmsteun. De toetsen voelen lekker aan bij elke druk en de toetsenbordindeling is een QWERTY-indeling, waardoor het een vertrouwd gevoel geeft. De speciale sleepfunctie voorkomt dat je toetsenbord verschuift als je aan het typen bent. Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een speciale aan/uit-knop waarmee je de batterijlading kunt verlengen. De USB-ontvanger is klein en compact, waardoor je hem makkelijk kunt meenemen in je laptop of tablet. Met Trust Ody kies je voor een draadloos toetsenbord met een stille werking. Het toetsenbord is ergonomisch ontworpen en voorzien van speciale multimedia- en numerieke toetsen. Ook heeft het toetsenbord een QWERTY-indeling en een speciale sleepfunctie. De kleine USB-ontvanger maakt het makkelijk om mee te nemen op je laptop of tablet. Met de speciale aan/uit-knop kun je de batterijlading verlengen en geniet je van een storingsvrije verbinding. Kortom, met Trust Ody heb je altijd een stil en comfortabel toetsenbord bij de hand.

4. Ultra Slim Draadloos Toetsenbord Ergonomisch Ontwerp Met Bluetooth 5.0

5/5

Het ultra-slimme draadloze toetsenbord van Avalue is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele manier om te werken. Het is ontworpen met een ergonomisch design dat het typen comfortabeler maakt voor je polsen en vingers. Je kunt het toetsenbord eenvoudig verbinden met je laptop, tablet of ander apparaat via de nieuwste versie van Bluetooth 5.0. Het slanke design maakt het ideaal om mee te nemen op reis. Daarnaast heeft het een stand-by modus waardoor de batterij langer meegaat en je de hele dag door kunt tikken. De hoge kwaliteit QWERTY toetsenborden van Avalue zullen je productiviteit verhogen en je helpen om een professionele tekst te schrijven. Probeer het ultra slanke draadloze toetsenbord van Avalue met ergonomisch design en Bluetooth 5.0 voor een unieke gebruikservaring. Het slanke design staat mooi achter iedere laptop en neem je makkelijk mee op reis. Na het aansluiten via Bluetooth 5.0 maak je binnen 3 seconden verbinding en kun je direct aan de slag. Dankzij de stand-by modus gaat de batterij langer mee en ben je verzekerd van een hele dag aan comfortabel typen. De hoogwaardige QWERTY toetsenborden van Avalue bieden je de mogelijkheid om professionele teksten te schrijven en je productiviteit te verhogen. Geniet van de ultieme ervaring met het draadloze toetsenbord van Avalue.

5. Draadloos Toetsenbord Wireless Keyboard Bluetooth

5/5

Het draadloze toetsenbord is gemakkelijk in gebruik en de grote, stille toetsen maken een comfortabele bediening mogelijk. Je kunt hiermee supersnel typen en je kunt het gebruiken voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld voor het invoeren van tekst, het bewerken van foto's en het schrijven van documenten. Het toetsenbord is zeer energiezuinig en heeft een lange levensduur van maar liefst 6 maanden op één enkele lading. Dit draadloze toetsenbord is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar precisie en comfort. Je kunt het meenemen op reis of gewoon thuis gebruiken. Met de Bluetooth V3.0 technologie hoeft het toetsenbord alleen maar aan te worden gekoppeld en dan ben je direct klaar om te gaan. Het toetsenbord is een krachtige, betrouwbare en draagbare oplossing voor al je dagelijkse typwerk. Met dit draadloze toetsenbord ben je verzekerd van een optimale bediening. Het is zilverkleurig en heeft een slank en elegant ontwerp. Het heeft een werkbereik van maar liefst 10 meter dankzij de Bluetooth V3.0 technologie. De grote, stille toetsen zorgen voor een comfortabele bediening en met de energiezuinige lange levensduur van 6 maanden op één enkele lading kun je er lange tijd van genieten.

Nog niet de beste draadloze toetsenbord gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Mogelijk heb je dan al de perfecte draadloze toetsenbord gevonden. Als dat nog niet het geval is, raden wij je graag aan om onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande draadloze toetsenbord nog beter op je wensen aan:

6. Draadloos Toetsenbord Universeel Wireless Keyboeard Bluetooth Bluetooth Toetsenbord Draadloze Toetsenbord

5/5

Dit draadloos toetsenbord van Nomfy is de ideale oplossing voor iedereen die veel onderweg is of net het gemak van een toetsenbord wil hebben voor zijn smart TV. Met dit draadloze toetsenbord kan je veel sneller aantekeningen maken, teksten typen en nog veel meer. Dankzij de bluetooth verbinding is het draadloos toetsenbord universeel en werkt het met alle merken. Door de hoge kwaliteit is er geen vertraging tussen het typen en de letters die op het scherm verschijnen. Doordat het toetsenbord zo compact is, neem je hem gemakkelijk mee en het past net zo gemakkelijk bij je andere apparaten. De AAA batterijen (niet inbegrepen) zorgen voor een lange levensduur. Kortom, met dit draadloze toetsenbord van Nomfy geniet je van het gemak van een draadloos toetsenbord. Met deze draadloze toetsenbord van Nomfy ben je altijd voorbereid. Of je nu veel onderweg bent en aantekeningen moet maken of je net het gemak van een toetsenbord wil hebben voor je smart TV. Het draadloze toetsenbord is universeel en werkt met alle merken met bluetooth. Hierdoor is het toetsenbord zeer flexibel. Daarnaast is de kwaliteit hoog, waardoor er geen vertraging is tussen wat je typt en wat er op het scherm verschijnt. Het toetsenbord is compact en daardoor makkelijk mee te nemen. De elegant zwarte kleur past bovendien gemakkelijk bij je andere apparaten. Met de AAA batterijen (niet inbegrepen) heb je lang plezier van dit draadloze toetsenbord. Met het draadloze toetsenbord van Nomfy geniet je altijd van het gemak van een draadloos toetsenbord. Met dit draadloze toetsenbord van Nomfy ben je altijd voorbereid om te typen. Of je nu onderweg bent en aantekeningen moet maken of je net het gemak van een toetsenbord wil hebben voor je smart TV. Het kleine en compacte toetsenbord is gemaakt van hoge kwaliteit waardoor er geen vertraging tussen het typen en de letters die verschijnen op het scherm. H.

7. Logitech MX Keys Draadloos Toetsenbord met verlichting QWERTY ISO

5/5

Verder heeft het toetsenbord ook een verlichting die perfect is voor het werken in donkere ruimtes. De verlichting is aan te passen naar de omgeving en je kunt de verlichting ook uitschakelen als je dat wilt. De Logitech MX Keys is ook compatibel met Windows, MacOS, iOS, Android en Linux. Het toetsenbord is uitgerust met een QWERTY ISO-layout en heeft een slimme vergrendeling. Hierdoor is het toetsenbord altijd goed beschermd en klaar voor gebruik. De Logitech MX Keys is het perfecte toetsenbord voor de moderne kantooromgeving of thuis. Het is ontworpen met duurzaamheid en prestaties in het achterhoofd. Het toetsenbord is robuust en heeft een lange levensduur. Met de Logitech MX Keys kun je gemakkelijk schrijven, typen en navigeren door al je documenten en bestanden. Dit toetsenbord heeft een lange batterijduur, je hoeft het toetsenbord maar om de 10 dagen op te laden. De Logitech MX Keys is de perfecte keuze voor een comfortabel en productief werk.

8. Apple Magic Keyboard Draadloos Toetsenbord QWERTY /Zilver

5/5

Het Apple Magic Keyboard is een draadloos toetsenbord met een QWERTY-indeling in een prachtig zilverkleurig ontwerp. Het toetsenbord is speciaal gemaakt om je te voorzien van een prettige, nauwkeurige typervaring, met een soepele aanslag en een stevige activering. Bovendien heeft het een ingebouwde oplaadbare batterij met een lange levensduur, waardoor je er ongeveer een maand of langer mee kan werken zonder opnieuw op te laden. Daarnaast is het toetsenbord voorzien van een Bluetooth-verbinding, waardoor het automatisch verbinding maakt met je Mac. Je kunt het ook aansluiten op je Mac via een USB-poort met de meegeleverde geweven USB-C-naar-Lightning-kabel. Daarnaast heeft het toetsenbord ook multimediatoetsen, waarmee je gemakkelijk muziek en video's kunt afspelen of stilzetten. Kortom, het Apple Magic Keyboard is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een draadloos toetsenbord met een nauwkeurige typervaring.

9. Logitech MX Mechanical Draadloos mechanisch toetsenbord QWERTY ISO

5/5

Het toetsenbord is voorzien van speciale media-toetsen waarmee je direct de meest gebruikte functies kunt bedienen. Daarnaast beschikt het toetsenbord ook over een zogeheten Flow-knop, waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt besturen. Ook heeft het toetsenbord een Hybride Connect-technologie, waarmee je tussen Bluetooth en 2,4 GHz draadloze verbindingen kunt schakelen. Met de Logitech Easy-Switch-technologie kun je zelfs tussen meerdere apparaatprofielen wisselen. Het toetsenbord is compatibel met Windows, Mac, Android en iOS. Het beschikt over een QWERTY ISO-indeling en is daarmee geschikt voor meerdere landen. Bovendien wordt het toetsenbord geleverd met een USB-ontvangststation.

10. Logitech K270 Draadloos Toetsenbord Qwerty ISO

5/5

Het toetsenbord wordt geleverd met een comfortabele, stille en duurzame toetsen, waardoor het typen makkelijk verloopt. Bovendien is het toetsenbord uitgerust met Logitech Unifying-technologie, waardoor je eenvoudig meerdere apparaten met één usb-ontvanger kunt verbinden. Daarnaast heeft het toetsenbord een batterij met een lange levensduur. De batterij kan tot 2 jaar meegaan zonder dat je deze hoeft te vervangen. De Logitech K270 is een gebruiksvriendelijke keuze voor thuis en onderweg. Het is een draagbaar toetsenbord dat je eenvoudig kunt opbergen en meenemen. Het toetsenbord heeft bovendien een speciale hotkey waarmee je media- en internettoepassingen snel kunt openen. Daarnaast heeft het toetsenbord een speciale power-knop waarmee je het toetsenbord kunt uitschakelen wanneer je het niet gebruikt, waardoor je energie kunt besparen.

Daniël

Mijn hele huis staat vol met leuke elektronische apparaten en gadgets. Dit geeft duidelijk aan dat dit mijn passie/hobby is. Het doet mij dan ook erg goed dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Voor de website Degroteelektronicagids.nl mag ik namelijk elke dag op zoek naar de beste producten. Deze onderzoeken voer ik samen met een team van specialisten uit, waardoor jij snel de beste elektronische apparaten en producten kunt kopen.

Waar moet een goed draadloze toetsenbord aan voldoen?

De nieuwe draadloze toetsenbord moet op je wensen aansluiten.

Het is daarom erg belangrijk om op voorhand goed over je wensen na te denken. Probeer bijvoorbeeld nauwkeurig te bepalen waar je je nieuwe draadloze toetsenbord voor wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je gericht naar de draadloze toetsenbord op zoek gaan. Denk hierbij na over het gewenste gebruik, de gewenste toepassingen en de gewenste plekken waar je je nieuwe draadloze toetsenbord wilt gebruiken.

De nieuwe draadloze toetsenbord moet binnen je budget passen.

Het is uiteraard ook wenselijk dat de nieuwe draadloze toetsenbord binnen je budget past. Wij raden je daarom aan om goed voorhand goed over je budget na te denken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe draadloze toetsenbord? Ga vervolgens na welke van bovengenoemde 10 draadloze toetsenbord binnen je budget past.

De nieuwe draadloze toetsenbord moet van de gewenste kwaliteit zijn.

Als je een nieuwe draadloze toetsenbord koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is – wat ons betreft – alleen mogelijk als je voor één van de beste draadloze toetsenbord kiest. Indien je voor één van bovenstaande varianten kiest, ben je in ieder geval van een prima kwaliteit verzekerd.

De specificaties van je nieuwe draadloze toetsenbord

Zoals eerder al aangegeven, moet je goed over je wensen nadenken. De draadloze toetsenbord waar je uiteindelijk voor kiest, moet goed op deze wensen aansluiten. Het is daarom erg belangrijk om goed naar de specificaties van je nieuwe draadloze toetsenbord te kijken.

Veelgestelde vragen over draadloze toetsenbord

De prijzen van de draadloze toetsenbord lopen flink uiteen. Dit blijkt duidelijk uit de 10 beste draadloze toetsenbord die we hierboven besproken hebben. Ons advies is daarom om voor jezelf een budget vast te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste draadloze toetsenbord gaan.

Het is allereerst goed om te weten dat wij deze test helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ons team van specialisten heeft hier haar kennis voor ingezet. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat wij volledig onafhankelijk ons werk doen. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Dit komt de algehele betrouwbaarheid van deze draadloze toetsenbord test ten goede.

Ja, je kunt deze draadloze toetsenbord review volledig vertrouwen. Wij hebben zelf de test uitgevoerd en raden alleen producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Meerdere van bovenstaande draadloze toetsenbord zijn zelfs in het bezit van onze eigen specialisten. Dit geeft aan dat wij volledig achter de adviezen staan die wij je in dit artikel geven.

Ons laatste woord over draadloze toetsenbord

Na het lezen van dit artikel zou je een draadloos toetsenbord moeten kunnen vinden die perfect bij je past. Er is uitgelegd wat er voor verschillende toetsenborden allemaal belangrijk is, zoals type connectie, bekabeling, functionaliteit en prijs. Om je wat extra hulp te geven is er ook een lijst uitgewerkt van 10 van de beste draadloze toetsenborden die je kunt krijgen. Geen van deze aanbevelingen zijn perfect, dus je zou moeten kijken welk toetsenbord het beste bij jouw behoeftes past. Als je hulp nodig hebt om de perfecte draadloze toetsenbord te vinden, hoef je ons alleen maar te contacteren. We staan klaar om te helpen om het juiste toetsenbord voor jou te vinden. Als je wat extra tips en informatie wilt, kan je altijd teruggrijpen naar dit artikel. Hopelijk kun je door middel van dit artikel de perfecte draadloze toetsenbord vinden die aan al je eisen voldoet.