De top 10 beste laserprinter van 2024

Geschreven door Daniël · 25 Feb 2023

Beste laserprinter kopen? Top 10 beste laserprinter 2024

25 feb. 2023

Techproducten en gadgets worden in allerlei varianten aangeboden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod van laserprinter. Je komt al snel de nodige varianten tegen, waardoor het lastig is om tot de beste koop te komen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

In dit artikel vind je een top 10 van de beste laserprinter 2024. Deze 10 producten hebben wij op basis van ons eigen onderzoek aangewezen. Concreet houdt dit in dat je één van deze 10 laserprinter met een gerust hart kunt kopen. Wij zouden deze 10 laserprinter namelijk zelf ook aanschaffen.

Inhoudsopgave

De 5 beste laserprinter uitgelicht

Bijgewerkt op: 5 aug. 2023

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe laserprinter? Zoals eerder al aangegeven, is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ons advies is daarom om goed de onderstaande 5 reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste laserprinter van dit moment:

1. Brother HL-1110 Laserprinter

5/5

De Brother HL-1110 heeft een hoge printkwaliteit en heldere tekst, wat betekent dat je documenten perfect leesbaar zijn. Deze hoge kwaliteit is bereikt door middel van een hoge resolutie van 2400x600 dpi. Ook beschikt de printer over een geïntegreerde tonercartridge van hoge capaciteit, wat betekent dat je minder vaak nieuwe cartridges hoeft te kopen. Bovendien is de Brother HL-1110 zeer energie-efficiënt, wat resulteert in lagere operationele kosten. De printer is ook voorzien van een LCD-scherm waarmee je gemakkelijk de status van de printer kunt controleren. De Brother HL-1110 is compatibel met Windows en Mac-besturingssystemen, waardoor het een ongelooflijk veelzijdig apparaat is. Het is ook ontworpen om gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel thuis als op kantoor. De printer is ook uitgerust met een USB-aansluiting waarmee je eenvoudig documenten kunt afdrukken vanaf een externe computer of laptop. Met deze multifunctionele printer maak je oogstrelende documenten en afbeeldingen.

2. Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter

5/5

De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter biedt een scala aan functies, waaronder een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie waarmee je documenten snel en efficiënt kunt printen. De printer beschikt ook over een krachtige scanfunctie waarmee je documenten kunt digitaliseren en opslaan. Afdrukken zijn helder en scherp met een resolutie van 2400 x 600 dpi. Deze multifunctionele printer is ook eenvoudig te bedienen met de kleurentouchscreen van 6,8 cm. Dit maakt het gemakkelijk om je favoriete afdrukinstellingen op te slaan en te selecteren. De Brother MFC-L2710DW All-in-One Laserprinter heeft een lage kosten per pagina en een hoge tonercapaciteit, waardoor je langer kunt printen voordat je de toner hoeft te vervangen. De printer is daarnaast eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor je direct aan de slag kunt.

3. Brother HL-L2350DW Laserprinter

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is voorzien van een dubbelzijdige printoptie, ideaal als je papier wilt besparen. De printer is eenvoudig te bedienen, waardoor je direct aan de slag kunt. Met de mobile printoplossingen kun je draadloos printen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Ook kun je gebruik maken van de cloudprint functies, waarmee je documenten rechtstreeks vanuit de cloud kunt printen. Kortom, de Brother HL-L2350DW Laserprinter biedt alles wat je nodig hebt voor optimaal printgemak. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is een gebruiksvriendelijke, compacte en energiezuinige printer. Met de 1-touch drukknop kun je direct kopiëren en scannen. De energiezuinige modus zorgt ervoor dat de printer in slaapstand gaat als hij niet wordt gebruikt, waardoor je energie bespaart. Verder heeft deze printer een ingebouwde Wi-Fi-verbinding, waardoor je de printer draadloos kunt bedienen. Met de krachtige tonercartridges kun je meer dan 1000 afdrukken maken met slechts één cartridge. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is dus een ideale oplossing voor thuis of kleine kantoren.

4. HP LaserJet M110we Laserprinter

5/5

De HP LaserJet M110we Laserprinter heeft meerdere functionaliteiten: snel printen, automatisch dubbelzijdig printen en een netwerkmogelijkheid. Met deze printer kun je tot 20 pagina's per minuut printen, zowel in zwart-wit als in kleur. Ook biedt de printer de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig te printen, wat je tijd en papier bespaart. De printer heeft verder een ingebouwde netwerkfunctie, waarmee je gemakkelijk en draadloos vanaf verschillende locaties kan printen. Deze functie maakt het ook mogelijk om eenvoudig documenten te delen. Bovendien is de printer ook compatibel met verschillende besturingssystemen zoals Windows, macOS en Linux.

5. Brother HL-L3230CDW Laserprinter

5/5

De Brother HL-L3230CDW is een krachtige en betrouwbare kleurenlaserprinter die je eenvoudig kunt installeren en gebruiken. Deze laserprinter is uitgerust met een snelle processor die een printresolutie van 2400 x 600 dpi biedt en een relatief stille werking. Dit maakt de printer de ideale keuze voor kleine kantoren en thuisgebruikers. De Brother HL-L3230CDW heeft een geïntegreerde Wi-Fi-module voor draadloos printen. U kunt meteen aan de slag met het printen van foto's en documenten zonder een USB-kabel te gebruiken. Met de meegeleverde software kunt u ook documenten scannen, printen of faxen. De printer heeft ook een ingebouwde 256 MB geheugen om bestanden te verwerken en opslaan. Bovendien biedt de printer twee-zijdig printen, waardoor je meer papier kunt besparen. Met een printsnelheid van 22 pagina's per minuut kun je grote opdrachten snel afwerken. Met de Brother HL-L3230CDW krijg je een kleurrijke printkwaliteit, snelle prestaties en energiebesparing.

Nog niet de beste laserprinter gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Mogelijk heb je dan al de perfecte laserprinter gevonden. Als dat nog niet het geval is, raden wij je graag aan om onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande laserprinter nog beter op je wensen aan:

6. Brother DCP-L2510D Laserprinter

5/5

De Brother DCP-L2510D heeft een gebruiksvriendelijke bediening door middel van een duidelijke LCD-weergave. Met de handmatige documentinvoer is het makkelijk om documenten met verschillende formaten te scannen. De printer kan ook worden gebruikt met een mobiel apparaat, waardoor je onderweg documenten kunt scannen en afdrukken. De printer heeft een hoge printsnelheid van maximaal 30 pagina's per minuut en een hoge kwaliteit van maximaal 2400 x 600 dpi. Bovendien heeft de printer een hoge papieropnamecapaciteit, waardoor je meer prints kunt maken voordat je het papier hoeft te vervangen. De printer is energiezuinig, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de kosten worden verlaagd. Met de Brother DCP-L2510D Laserprinter krijg je de perfecte combinatie van kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid.

7. Brother DCP-L2530DW All-in-One Laserprinter

5/5

Met een afdruksnelheid van 28 pagina's per minuut is de Brother DCP-L2530DW een uitstekende keuze voor wanneer je veel documenten moet afdrukken. Daarnaast print deze printer ook in kleur, wat een mooi extraatje is voor presentaties en documenten. De printer heeft een geïntegreerd automatisch documenten invoer, waardoor je verschillende documenten achter elkaar kunt afdrukken zonder steeds de papierlade te hoeven bijvullen. Met een ingebouwde scannen- en kopieerfunctie kun je documenten eenvoudig digitaliseren en opslaan. Ook is het mogelijk om meerdere pagina's tegelijk te scannen. De Brother DCP-L2530DW heeft een lange levensduur, wat betekent dat je er jarenlang gebruik van kunt maken. Daarnaast maakt de printer gebruik van toners die lange tijd meegaan, waardoor je minder vaak een nieuwe hoeft te kopen.

8. Brother HL-L2375DW Laserprinter

5/5

De Brother HL-L2375DW laserprinter levert uitzonderlijke prestaties tegen lage kosten. Het maakt niet uit of je documenten nu op kantoor of thuis moet printen, met een printsnelheid van maximaal 34 pagina's per minuut en dubbelzijdige afdrukken die je eenvoudig kunt instellen, is deze printer de perfecte oplossing om efficiënt en productief te blijven. Dankzij de automatische dubbelzijdige afdrukfunctie bespaar je daarnaast ook nog eens op papier. De Brother HL-L2375DW laserprinter is daarom een uitstekende keuze voor drukwerk van professionele kwaliteit.

9. Brother DCP-L2550DN All-In-One Laserprinter

5/5

De Brother DCP-L2550DN All-In-One Laserprinter biedt een hoge printkwaliteit met een resolutie van 2400x600dpi. De printer is ook uitgerust met een breed scala aan verbindingsmogelijkheden, waaronder de Brother iPrint&Scan app voor het afdrukken op afstand. Deze app maakt het mogelijk om documenten af te drukken vanaf bijna elk mobiel apparaat. Je kunt er ook voor kiezen om direct een fax te verzenden naar een netwerkprinter. Met de Brother DCP-L2550DN All-In-One Laserprinter krijg je een betrouwbare en flexibele printer die perfect is voor het afdrukken van zakelijke documenten of foto's met kleurrijke afbeeldingen.

10. Brother HL-1210W Draadloze Laserprinter

5/5

De HL-1210W heeft een draadloze verbinding, waardoor u gemakkelijk documenten vanaf uw mobiele apparaten kunt printen. Met de ingebouwde Wi-Fi-verbinding kunt u eenvoudig printen, scannen en kopiëren vanaf uw laptop, tablet of smartphone. De printer is uiterst energiezuinig en produceert zwart-wit documenten met een hoge kwaliteit. Het printen gaat snel met een printsnelheid van 20 pagina's per minuut, dus er is geen wachten meer. De HL-1210W biedt een hoogwaardige afdrukkwaliteit met een resolutie van 2400 x 600 dpi. U krijgt scherpe tekst en heldere afbeeldingen in de beste kwaliteit. De printer heeft een papiercapaciteit van 150 vel, waardoor u langere printopdrachten aan kunt. De printer is ook voorzien van een automatische tweezijdige printfunctie, waarmee u dubbelzijdig printen kunt uitvoeren, wat de productiviteit verhoogt. De HL-1210W is een handige en stijlvolle printer voor thuiskantoren die snel en probleemloos documenten wil printen.

Daniël

Mijn hele huis staat vol met leuke elektronische apparaten en gadgets. Dit geeft duidelijk aan dat dit mijn passie/hobby is. Het doet mij dan ook erg goed dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Voor de website Degroteelektronicagids.nl mag ik namelijk elke dag op zoek naar de beste producten. Deze onderzoeken voer ik samen met een team van specialisten uit, waardoor jij snel de beste elektronische apparaten en producten kunt kopen.

Waar moet een goed laserprinter aan voldoen?

De nieuwe laserprinter moet op je wensen aansluiten.

Het is daarom erg belangrijk om op voorhand goed over je wensen na te denken. Probeer bijvoorbeeld nauwkeurig te bepalen waar je je nieuwe laserprinter voor wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je gericht naar de laserprinter op zoek gaan. Denk hierbij na over het gewenste gebruik, de gewenste toepassingen en de gewenste plekken waar je je nieuwe laserprinter wilt gebruiken.

De nieuwe laserprinter moet binnen je budget passen.

Het is uiteraard ook wenselijk dat de nieuwe laserprinter binnen je budget past. Wij raden je daarom aan om goed voorhand goed over je budget na te denken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe laserprinter? Ga vervolgens na welke van bovengenoemde 10 laserprinter binnen je budget past.

De nieuwe laserprinter moet van de gewenste kwaliteit zijn.

Als je een nieuwe laserprinter koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is – wat ons betreft – alleen mogelijk als je voor één van de beste laserprinter kiest. Indien je voor één van bovenstaande varianten kiest, ben je in ieder geval van een prima kwaliteit verzekerd.

De specificaties van je nieuwe laserprinter

Zoals eerder al aangegeven, moet je goed over je wensen nadenken. De laserprinter waar je uiteindelijk voor kiest, moet goed op deze wensen aansluiten. Het is daarom erg belangrijk om goed naar de specificaties van je nieuwe laserprinter te kijken.

Veelgestelde vragen over laserprinter

De prijzen van de laserprinter lopen flink uiteen. Dit blijkt duidelijk uit de 10 beste laserprinter die we hierboven besproken hebben. Ons advies is daarom om voor jezelf een budget vast te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste laserprinter gaan.

Het is allereerst goed om te weten dat wij deze test helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ons team van specialisten heeft hier haar kennis voor ingezet. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat wij volledig onafhankelijk ons werk doen. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Dit komt de algehele betrouwbaarheid van deze laserprinter test ten goede.

Ja, je kunt deze laserprinter review volledig vertrouwen. Wij hebben zelf de test uitgevoerd en raden alleen producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Meerdere van bovenstaande laserprinter zijn zelfs in het bezit van onze eigen specialisten. Dit geeft aan dat wij volledig achter de adviezen staan die wij je in dit artikel geven.

Ons laatste woord over laserprinter

Je hebt net een overzicht gezien van de 10 beste laserprinters. Ik hoop dat je hieruit een keuze kon maken die helemaal aan jouw behoeften voldoet. Als je toch nog wat meer informatie wilt hebben over een bepaalde laserprinter, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen je graag een laserprinter te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Het kiezen van de juiste laserprinter kan complex lijken, maar als je je doelen en behoeften duidelijk voor ogen hebt, wordt het veel makkelijker. Zorg ervoor dat je het juiste model kiest dat aan al jouw gebruikersbehoeften voldoet en dat je geen overbodige features hebt. Als je vragen hebt, of je wilt meer informatie over laserprinters, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen de juiste laserprinter te kiezen.