De top 10 beste externe dvd brander van 2024

Geschreven door Daniël · 25 Feb 2023

Beste externe dvd brander kopen? Top 10 beste externe dvd brander 2024

25 feb. 2023

Techproducten en gadgets worden in allerlei varianten aangeboden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod van externe dvd brander. Je komt al snel de nodige varianten tegen, waardoor het lastig is om tot de beste koop te komen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

In dit artikel vind je een top 10 van de beste externe dvd brander 2024. Deze 10 producten hebben wij op basis van ons eigen onderzoek aangewezen. Concreet houdt dit in dat je één van deze 10 externe dvd brander met een gerust hart kunt kopen. Wij zouden deze 10 externe dvd brander namelijk zelf ook aanschaffen.

Inhoudsopgave

De 5 beste externe dvd brander uitgelicht

Bijgewerkt op: 1 aug. 2023

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe externe dvd brander? Zoals eerder al aangegeven, is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ons advies is daarom om goed de onderstaande 5 reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste externe dvd brander van dit moment:

1. PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander USB 3.0 Aansluiting Plug Play Laptop Windows, MacOS Linux

5/5

De PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander is een uitstekend en betrouwbaar apparaat. Met de USB 3.0 aansluiting is het mogelijk om met hoge snelheden te lezen en te schrijven. Je kunt eenvoudig data overzetten van CD's en DVD's en je kunt zelfs oude CD's of DVD's hergebruiken. De drive is gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De PuroTech® Externe DVD/CD Speler Brander is een krachtig en betrouwbaar apparaat. Het heeft een hoge prestatie, een hoge capaciteit en een hoge betrouwbaarheid. Bovendien is het makkelijk te bedienen en is het energiezuinig. Het heeft een stijlvol design met een hoogwaardige finish. Het is ideaal voor gebruik thuis, op kantoor, op school of zelfs op reis. Met deze drive kun je met gemak video's en andere bestanden afspelen, branden of overzetten.

2. Draagbare Externe DVD en CD Speler voor Laptop USB naar USB-C Adapter Geschikt voor PC en MacBook Brander

5/5

Deze externe DVD en CD speler is geschikt voor elke laptop, PC of MacBook en is uitgerust met USB naar USB-C adapter die het mogelijk maakt om muziek, foto's en video's af te spelen. Je hoeft alleen maar de adapter aan te sluiten en je pc of laptop via USB aan te sluiten. Het is ook mogelijk een CD of DVD te branden met deze brander. Het is een klein en draagbaar apparaat waarmee je eenvoudig je favoriete video's, muziek of foto's af kunt spelen. De brander is licht van gewicht en ook gemakkelijk mee te nemen. Deze draagbare externe DVD en CD speler is een handig en slim apparaat voor alle laptop, PC of MacBook gebruikers. Met de adapter kun je het apparaat aansluiten en genieten van je favoriete muziek, video's en foto's. Ook kun je met de brander CD's en DVD's branden, waarmee je je gegevens kunt opslaan.

3. LG GP57ES40 externe DVD brander zilver

5/5

De LG GP57ES40 externe DVD brander is eenvoudig en snel te installeren. Je hebt alleen een USB 2.0 aansluiting nodig om de brander te gebruiken. De brander ondersteunt bovendien meerdere formaten, zoals CD-R, CD-RW, DVD-R en DVD+R. Je kunt dus ook oude data of muziekbestanden branden. Deze externe DVD brander is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zilverkleurige afwerking. Het ontwerp is klein en compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Met een gewicht van slechts 250 gram neem je de brander overal mee naartoe. Het stroomverbruik is bovendien laag, waardoor je energie bespaart. Met de LG GP57ES40 externe DVD brander kun je gemakkelijk en snel al je belangrijke data op DVD of CD branden. De brander is eenvoudig te installeren en heeft een klein en compact ontwerp. Hierdoor neem je de brander gemakkelijk mee naar een andere locatie. Je kunt ook oude data of muziekbestanden branden en het stroomverbruik is laag. Kortom, deze externe DVD brander is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare manier om data te bewaren.

4. Trendfield 4-in-1 Externe DVD/CD Speler en Brander voor Laptop Mac iOS USB 3.0 USB C Aansluiting Plug Play SD Micro SD

5/5

Het is heel eenvoudig in gebruik. Je hoeft alleen maar de Trendfield externe CD/DVD speler en brander aan te sluiten met de kabels die in de set zitten. Vervolgens kun je de schijf direct inpluggen en gebruiken. Ook heb je de mogelijkheid om SD en Micro SD kaarten in te pluggen, waarmee je muziek, foto's of video's kunt lezen of branden. De externe dvd/cd speler en brander heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. De Trendfield 4-in-1 Externe DVD/CD Speler en Brander voor Laptop Mac iOS USB 3.0 USB C Aansluiting Plug Play SD Micro SD biedt je een eenvoudige oplossing voor al je opslagbehoeften. Met deze externe drive kun je films, muziek, foto's en back-ups maken en lezen op alle platformen. De drive is tevens een USB hub waarmee je diverse USB apparaten aansluit. De drive heeft een klein formaat, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt en overal kunt gebruiken. Bovendien heb je de mogelijkheid om SD en Micro SD kaarten te gebruiken, waarmee je muziek, foto's en video's kunt lezen of branden. Kortom, met deze compacte en multifunctionele externe drive ben je klaar voor elke situatie.

5. Externe DVD Speler Brander DVD/CD Drive voor Laptop Macbook Data Voeding Via USB 3.0 of USB C van Zedar

5/5

De externe DVD speler is multifunctioneel en kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Het is geschikt voor Macbook, laptop, PC en andere USB 3.0 of USB C apparaten. Deze externe DVD speler is compatible met alle versies van Windows, Mac OS en Linux. Het product is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De Zedar externe DVD speler is een handig en veelzijdig apparaat dat je veel mogelijkheden biedt. De USB 3.0 of USB C aansluiting is eenvoudig aan te sluiten op je laptop, Macbook of PC. Het ondersteunt verschillende formaten zoals DVD-ROM, CD-ROM, DVD-RAM, DVD-R, DVD-RW, CD-R, CD-RW en meer. Het product heeft ook een ingebouwde geïntegreerde voeding waarmee je eenvoudig de benodigde data kunt verzenden via de USB poort. Deze externe DVD speler is ook voorzien van een schokbestendig ontwerp, wat je biedt een optimale prestaties en een veilig gebruik.

Nog niet de beste externe dvd brander gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Mogelijk heb je dan al de perfecte externe dvd brander gevonden. Als dat nog niet het geval is, raden wij je graag aan om onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande externe dvd brander nog beter op je wensen aan:

6. Achaté Externe CD/DVD Speler en Brander USB 3.0 of USB C Incl. Hoes + Kabel

5/5

Deze Achaté externe CD/DVD speler en brander is een handig apparaat voor het branden en afspelen van audio- en videobestanden. Het is voorzien van USB 3.0 of USB C aansluiting, waardoor je jouw bestanden snel en eenvoudig kunt kopiëren. De krachtige brander leest ook ieder RAM/ROM formaat, waardoor je eenvoudig jouw bestanden kunt afspelen. Met de meegeleverde hoes en kabel kun je jouw externe DVD speler veilig transporteren. De brander werkt met jouw Windows of MAC device en heeft een strakke look met zijn geborstelde afwerking. Bovendien geniet je van de 100% tevredenheidsgarantie. Met de Achaté externe CD/DVD speler en brander USB 3.0 of USB C kun je gemakkelijk jouw favoriete CD's en DVD's afspelen en branden. De brander is voorzien van een krachtige USB 3.0 of USB C aansluiting waardoor je jouw bestanden snel en eenvoudig kunt kopiëren. De externe DVD speler ondersteunt vrijwel ieder RAM/ROM formaat, waardoor je eenvoudig jouw bestanden kunt afspelen. Met de meegeleverde hoes en kabel is de brander eenvoudig te transporteren en heeft hij een strakke look met zijn geborstelde afwerking. De DVD speler en brander is compatibel met zowel Windows als MAC devices en je profiteert van de 100% tevredenheidsgarantie. Doe jezelf een plezier en haal vandaag nog deze Achaté externe CD/DVD speler en brander in huis!

7. Externe DVD Speler en Brander voor Laptop Macbook DVD/CD Met USB 3.0 en USB-C adapter Optische drive Plug Play

5/5

Deze externe DVD speler en brander is de ideale oplossing om je laptop te upgraden. Het is een plug-in-play oplossing waardoor je direct aan de slag kunt met je laptop. De speler heeft een optische drive waarmee je zowel audio- als videobestanden kunt lezen en schrijven. De externe DVD speler en brander voor laptop Macbook DVD/CD met USB 3.0 en USB-C adapter optische drive Plug Play is een must-have voor iedereen die de bestanden op een DVD of CD wilt lezen, schrijven of branden. Of je nu films, muziek of software wilt opnemen, je kunt het allemaal doen met deze externe DVD speler. Met deze externe DVD speler en brander kun je eenvoudig je favoriete films, muziek, foto's en software opnemen. De CD en DVD speler is volledig compatibel met Windows 10, Linux, Mac OS en je laptop of PC. De speler heeft een USB C en een USB 3.0 adapter, waardoor je de speler overal kunt aansluiten. De plug en play functie maakt de installatie erg eenvoudig, waardoor je meteen aan de slag kunt met je laptop. Deze externe DVD speler en brander is een must-have voor iedereen. Met de optische drive kun je zowel audio- als videobestanden lezen en schrijven. Je kunt alles gemakkelijk opnemen, branden en afspelen. Of je nu films, muziek of software op je laptop wilt opnemen, je kunt het allemaal doen met deze externe DVD speler.

8. Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 Windows Mac Plug Play

5/5

Deze externe CD/DVD-speler heeft een klein formaat, zodat u hem gemakkelijk met u mee kunt nemen. Bovendien beschikt hij over een plug-and-play-functie, waardoor u geen extra software of stuurprogramma's hoeft te installeren. Gewoon het apparaat aansluiten en direct gebruiken. De voeding gebeurt via de USB-poort, dus er is geen aparte voedingsbron nodig. Deze externe DVD-speler is compatibel met Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 en 10 en met Mac OS. Ook kunt u met deze Cloxks externe DVD-speler audio- en videobestanden afspelen, zoals DVD's, CD's, MP3's, MP4's, AVI's, enzovoort. Met deze externe dvd-speler kunt u ook backupmaken van uw gegevens, foto’s en video’s. U kunt dus gemakkelijk data overzetten van uw computer naar een CD / DVD-schijf. De Cloxks externe DVD-speler is een handig hulpmiddel om uw computer of laptop met een USB-poort uit te rusten met een externe dvd-speler. Het is een snelle en efficiënte manier om uw cd's en dvd's af te spelen en te branden. Bovendien is deze externe dvd-speler gemakkelijk mee te nemen, waardoor u op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie muziek, video's en foto's kunt afspelen.

9. Cloxks Externe DVD CD speler en brander Externe CD DVD brander voor laptop USB 3.0 USB C Windows Mac Plug Play

5/5

Deze externe speler heeft een plug-and-play systeem waardoor het installeren van de speler erg eenvoudig is. U hoeft alleen de USB-kabel aan te sluiten en de cd-speler is direct klaar voor gebruik. Met de geïntegreerde chipset is de cd-speler uitstekend geschikt voor het afspelen van CD's, DVD's en Blu-ray's. U kunt zowel CD’s als DVD’s branden met deze externe brander. U kunt muziek, films en foto’s branden op CD’s of DVD’s. Bovendien is de externe CD DVD brander ook compatibel met Windows en Mac besturingssystemen. U kunt eenvoudig bestanden van een computer naar een CD of DVD kopiëren en vice versa. Met deze externe CD DVD brander van Cloxks kunt u uw media op een gemakkelijke en veilige manier opslaan.

10. Externe DVD CD Speler Externe DVD Brander Externe DVD Speler Geschikt Voor Windows, Linux Mac USB 2.0 NIEUWSTE VERSIE

5/5

De DVD-Speler heeft een slanke, lichtgewicht ontwerp en is gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor op reis of naar klanten toe! Daarnaast is de drive voorzien van een dubbele laags brandfunctie, waarmee je je bestanden op een CD of DVD kunt branden. Uw bestanden worden opgeslagen met hoge kwaliteit. De drive is compatibel met Windows, Linux en Mac-besturingssystemen. De externe DVD-Speler is de perfecte oplossing als je veel met CD's en DVD's werkt, maar ook als je geen stopcontact in de buurt hebt. De drive is snel, betrouwbaar en makkelijk in gebruik. Je kunt bestanden afspelen, branden en kopiëren en je bestanden opslaan met hoge kwaliteit dankzij de NIEUWSTE VERSIE. De drive is compact en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis of naar klanten toe. Ontdek de veelzijdigheid van de externe DVD-Speler voor al je CD- en DVD-behoeften!

Daniël

Mijn hele huis staat vol met leuke elektronische apparaten en gadgets. Dit geeft duidelijk aan dat dit mijn passie/hobby is. Het doet mij dan ook erg goed dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Voor de website Degroteelektronicagids.nl mag ik namelijk elke dag op zoek naar de beste producten. Deze onderzoeken voer ik samen met een team van specialisten uit, waardoor jij snel de beste elektronische apparaten en producten kunt kopen.

Waar moet een goed externe dvd brander aan voldoen?

De nieuwe externe dvd brander moet op je wensen aansluiten.

Het is daarom erg belangrijk om op voorhand goed over je wensen na te denken. Probeer bijvoorbeeld nauwkeurig te bepalen waar je je nieuwe externe dvd brander voor wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je gericht naar de externe dvd brander op zoek gaan. Denk hierbij na over het gewenste gebruik, de gewenste toepassingen en de gewenste plekken waar je je nieuwe externe dvd brander wilt gebruiken.

De nieuwe externe dvd brander moet binnen je budget passen.

Het is uiteraard ook wenselijk dat de nieuwe externe dvd brander binnen je budget past. Wij raden je daarom aan om goed voorhand goed over je budget na te denken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe externe dvd brander? Ga vervolgens na welke van bovengenoemde 10 externe dvd brander binnen je budget past.

De nieuwe externe dvd brander moet van de gewenste kwaliteit zijn.

Als je een nieuwe externe dvd brander koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is – wat ons betreft – alleen mogelijk als je voor één van de beste externe dvd brander kiest. Indien je voor één van bovenstaande varianten kiest, ben je in ieder geval van een prima kwaliteit verzekerd.

De specificaties van je nieuwe externe dvd brander

Zoals eerder al aangegeven, moet je goed over je wensen nadenken. De externe dvd brander waar je uiteindelijk voor kiest, moet goed op deze wensen aansluiten. Het is daarom erg belangrijk om goed naar de specificaties van je nieuwe externe dvd brander te kijken.

Veelgestelde vragen over externe dvd brander

De prijzen van de externe dvd brander lopen flink uiteen. Dit blijkt duidelijk uit de 10 beste externe dvd brander die we hierboven besproken hebben. Ons advies is daarom om voor jezelf een budget vast te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste externe dvd brander gaan.

Het is allereerst goed om te weten dat wij deze test helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ons team van specialisten heeft hier haar kennis voor ingezet. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat wij volledig onafhankelijk ons werk doen. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Dit komt de algehele betrouwbaarheid van deze externe dvd brander test ten goede.

Ja, je kunt deze externe dvd brander review volledig vertrouwen. Wij hebben zelf de test uitgevoerd en raden alleen producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Meerdere van bovenstaande externe dvd brander zijn zelfs in het bezit van onze eigen specialisten. Dit geeft aan dat wij volledig achter de adviezen staan die wij je in dit artikel geven.

Ons laatste woord over externe dvd brander

Hoewel er een enorme hoeveelheid producten is die beschikbaar zijn die kunnen worden gebruikt om DVD's mee te branden, is het soms lastig om de beste externe dvd brander te vinden. De producten die wij in dit artikel hebben uitgewerkt zijn geselecteerd op basis van hun kwaliteit, prestaties en prijs. Deze producten zouden je moeten helpen om de juiste keuze te maken voor jouw situatie. Mocht je het toch lastig vinden om er een te kiezen, kan je natuurlijk nog altijd contact met ons opnemen voor meer advies. We staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het zoeken naar de juiste oplossing.