De top 10 beste 3d pen van 2024

Geschreven door Daniël · 25 Feb 2023

Beste 3d pen kopen? Top 10 beste 3d pen 2024

25 feb. 2023

Techproducten en gadgets worden in allerlei varianten aangeboden. Kijk maar eens naar het huidige aanbod van 3d pen. Je komt al snel de nodige varianten tegen, waardoor het lastig is om tot de beste koop te komen. Wij helpen je hier graag een handje bij.

In dit artikel vind je een top 10 van de beste 3d pen 2024. Deze 10 producten hebben wij op basis van ons eigen onderzoek aangewezen. Concreet houdt dit in dat je één van deze 10 3d pen met een gerust hart kunt kopen. Wij zouden deze 10 3d pen namelijk zelf ook aanschaffen.

Inhoudsopgave

De 5 beste 3d pen uitgelicht

Bijgewerkt op: 5 aug. 2023

Heb je oren naar de aanschaf van een nieuwe 3d pen? Zoals eerder al aangegeven, is het aanbod behoorlijk uitgebreid. Ons advies is daarom om goed de onderstaande 5 reviews door te nemen. In deze reviews maak je namelijk kennis met de 5 beste 3d pen van dit moment:

1. 3D&Print® 3D-Pen Starterspakket Incl. 50 Meter PLA Filament Vullingen in 10 Kleuren 5 Stencils Starterkit voor Kinderen

5/5

Met dit 3D&Print® 3D-Pen Starterspakket kun je beginnen met het maken van fantastische 3D-objecten. In het pakket zit een 3D-pen met een handvat en een 50 meter lange PLA-filamentvulling in 10 verschillende kleuren. Daarnaast bevat het ook 5 stencils, waarmee beginners kunnen oefenen. Bovendien heeft het een slimme instelling die het gebruik ervan vereenvoudigd. De 3D&Print® 3D-Pen is eenvoudig te bedienen en te gebruiken. De pen heeft een verstelbare temperatuur en snelheidsregeling die u kunt aanpassen om de beste resultaten te behalen. Bovendien heeft de pen ook een automatische uitschakelfunctie die het apparaat na 3 minuten inactief gebruik uitschakelt. Zo kun je er zeker van zijn dat je pen altijd op de juiste temperatuur en snelheid wordt gebruikt. Met dit complete 3D&Print® 3D-Pen Starterspakket kun je de wereld van 3D-printing ontdekken. Of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt met 3D-printing, met dit 3D-pen starterspakket kun je zeker veel plezier beleven. Je kunt maak prachtige 3D-objecten creëren met behulp van de 10 verschillende filamenten, of je kunt met de 5 stencils experimenteren. Dankzij de slimme instellingen zullen de resultaten altijd perfect zijn.

2. Sanbo 3D Pen Starterspakket Incl. 50 Meter Filament Tekenboek - Kinderen

5/5

De Sanbo 3D Pen is een revolutionaire creatieve tool die een einde maakt aan tweedimensionaal tekenen. Met deze pen kunnen kinderen hun fantasie de ruimte geven en objecten, zoals bloemen, dieren, auto's, huizen en andere creatieve projecten in 3D tekenen. Met deze pen kan je gemakkelijk 3D-objecten maken met een kleurrijk, milieuvriendelijk filament. Het starterspakket bevat een 50 meter rollen filament waarmee kinderen hun fantasie kunnen laten gaan. Daarnaast wordt er ook een tekenboek geleverd waarin kinderen hun 3D-ontwerpen kunnen opslaan. De Sanbo 3D Pen is eenvoudig te bedienen en levert consistente resultaten. Bovendien is de pen betrouwbaar, veilig en duurzaam. Als je op zoek bent naar een veilig, educatief speelgoed dat je kinderen in staat stelt hun creativiteit en artistieke vaardigheden te ontwikkelen, dan is de Sanbo 3D Pen het perfecte cadeau! Koop vandaag nog de Sanbo 3D Pen Starterspakket Incl. 50 Meter Filament Tekenboek - Kinderen en laat je kinderen hun fantasie de vrije loop laten!

3. 3D&Print® 3D-Pen Starterspakket Incl. 50 Meter PLA Filament Vullingen in 10 Kleuren 5 Stencils Starterkit voor Kinderen

5/5

Met het Starterspakket van 3D&Print® krijg je alles wat je nodig hebt. In het pakket zit een 3D-Pen en 50 meter filament in 10 verschillende kleuren, 5 stencils en een handleiding. Zo kan je direct aan de slag! Met de 3D-Pen maak je prachtige 3D kunstwerken, zoals sieraden, speelgoed en decoratieve objecten. De 3D-Pen is super veilig voor kinderen om mee te werken, omdat hij alleen warm wordt tijdens het knutselen. Zo kan je met het hele gezin aan de slag om leuke 3D-objecten te maken! Het Starterspakket van 3D&Print® heeft alles wat je nodig hebt om de 3D-wereld te verkennen. Je kan kiezen uit 10 verschillende kleuren filamenten, die je kan gebruiken om je ontwerpen mee af te maken en ook 5 verschillende stencils meegeleverd. Hiermee kan je direct aan de slag om 3D-objecten te maken! Met het Starterspakket van 3D&Print® kan je dus direct aan de slag om de 3D-wereld te verkennen. Je hebt alles wat je nodig hebt om mooie 3D-kunstwerken te maken, zoals sieraden, speelgoed en decoratieve objecten. De 3D-Pen is veilig en gemakkelijk te bedienen, zodat kinderen er ook mee aan de slag kunnen!

4. 3D Pen XXL set Inclusief 117 Meter Filament in 36 kleuren Boek met 40 bladzijden met sjablonen en herbruikbaar

5/5

Met deze 3D Pen XXL set kan je al jouw creativiteit de vrije loop laten. De set bestaat uit een 3D tekenpen, 117 meter filament in 36 verschillende kleuren, een boek met 40 bladzijden met sjablonen en herbruikbaar. De pen is makkelijk te gebruiken en met het handige boek kan je al je creatieve ideeën direct verwezenlijken. Met de 3D Pen XXL set kun je op een leuke en creatieve manier je ideeën omzetten in driedimensionale vormen en kunstwerken. Je kunt er niet alleen kunst mee maken, maar ook oplossingen voor alledaagse problemen bedenken. De set bevat 117 meter filament in 36 verschillende kleuren waarmee je elk idee kan uitvoeren. Ook zit er een boek met 40 bladzijden met sjablonen en herbruikbaar bij. Hierin staat alles wat je nodig hebt om de meest ongelooflijke creaties te maken. Met de 3D Pen XXL set kun je thuis je eigen creatieve meesterwerken maken. De set is een heerlijke manier om je creativiteit de vrije loop te laten en te genieten van het creëren van driedimensionale vormen en kunstwerken. Zo kun je op een leuke en originele manier je ideeën omzetten in driedimensionale vormen en kunstwerken.

5. Sanbo Premium 3D Pen 200 Meter Filament Navulling Voor 3D pen 10 Verschillende Kleuren

5/5

Deze kleurenset van 10 kleuren is een waar kunstwerk! Alle 10 kleuren zijn perfect gesorteerd, waardoor je eindeloos kunt mixen en matchen. Het filiaal is gemaakt van een hoogwaardige kunststof, waardoor deze langer meegaat en minder belastend is voor het milieu. Daarnaast is de Sanbo Premium 3D pen filament navulling makkelijk te gebruiken en perfect geschikt voor 3D pen. De filament navulling is 2 meter lang en 200 gram, waardoor je er lang mee doet. Met de Sanbo 3D pen 200Meter Filament navulling tover jij binnen no-time de meest kleurrijke kunstwerken tevoorschijn! Het is perfect voor zowel beginners als gevorderden. De Sanbo Premium 3D pen filament navulling is een goede aankoop voor iedereen die meer wil weten over 3D tekenen. Ook als je gevorderd bent in 3D tekenen, is deze navulling ideaal. De filament navulling is universeel te gebruiken en makkelijk te installeren. Je kunt deze kleurenset gemakkelijk combineren met andere kleuren om een prachtig 3D kunstwerk te maken.

Nog niet de beste 3d pen gevonden?

Heb je de bovenstaande 5 reviews doorgenomen? Mogelijk heb je dan al de perfecte 3d pen gevonden. Als dat nog niet het geval is, raden wij je graag aan om onderstaande 5 reviews door te nemen. Mogelijk sluit één van onderstaande 3d pen nog beter op je wensen aan:

6. 3D pen vullingen PLA Filament 21 kleuren 110 meter 1,75mm Navulling Glow in the dark Hervulling

5/5

Onze PLA-filament is van de hoogste kwaliteit en eenvoudig te verwerken in elke 3D-pen die 1,75 mm filament gebruikt. Deze navulling bestaat uit 21 verschillende kleuren waaronder 5 meter glow in the dark PLA. Het is afkomstig van een Nederlandse producent en elke kleur is 5 meter lang. In totaal krijg je dus 105 meter PLA-filament. Met deze navulling van premium kwaliteit kun je de meest creatieve 3D-objecten creëren. De kleuren variëren van basiskleuren zoals wit, geel, oranje, rood, groen, blauw en paars tot natuurlijke kleuren zoals kaki, bruin, grijs en zwart. Maar ook glow in the dark PLA is inbegrepen in deze verpakking. Wat ga jij als eerste maken met deze fantastische navulling?

7. Fits4Kids 3D Pen Starterspakket XXL 120m Filament Incl. E-Book Opbergcase Tekenmat Tekenboek Knutselen Meisjes Jongens

5/5

Met het Fits4Kids 3D Pen Starterspakket XXL 120m Filament Incl. E-Book Opbergcase Tekenmat Tekenboek Knutselen Meisjes Jongens heb je alles wat je nodig hebt om de leukste 3D penkunstwerken te creëren. Het pakket bevat een 3D pen, 120 meter filament in verschillende kleuren, een makkelijk te volgen e-book, een handige opbergcase, een tekenmat, een tekenboek en een grote selectie knutselmaterialen. Laat je kinderen hun creativiteit op een hele andere manier uiten met dit geweldige Fits4Kids 3D Pen Starterspakket! Ze kunnen hun eigen 3D-vormen creëren die ze vervolgens kunnen verfraaien met de knutselmaterialen, waardoor ze nog veel meer plezier en uitdaging hebben bij het maken van hun kunstwerken. Door het e-book en de tekenmat en het tekenboek kunnen kinderen hun vaardigheden verbeteren en nog meer kunstwerken maken. Bovendien is de opbergcase heel handig voor het opbergen van alle accessoires, waardoor alles veilig en netjes opgeborgen blijft.

8. 3D Pen Starterspakket Melify 3D Pen Roze Knutselen Meisjes 3D Pen Vullingen Tekenset 7 Kleuren

5/5

Het Starterspakket van Melify 3D Pen Roze Knutselen Meisjes bevat alles wat je nodig hebt om meteen te kunnen beginnen. De kenmerken van deze pen zijn een stille, draagbare en duurzame ontwerp, waardoor je overal en altijd kunt genieten van het creëren van 3D kunst. Het pakket bevat ook 7 kleuren vullingen, een snelheidsregelaar, een handige USB-kabel en een gebruiksaanwijzing. De vervangbare vullingen kunnen worden gebruikt om 3D-objecten te maken. De 3D-pen is gemakkelijk in gebruik, heeft een lage temperatuur, is onmiddellijk klaar voor gebruik en is kindveilig. En met deze 3D-pen kan je onmiddellijk beginnen met het creëren van 3D-tekeningen. Met de Melify 3D Pen Roze Knutselen Meisjes kun je eindeloos knutselen en je creativiteit de vrije loop laten. Geniet van het gevoel om iets te maken waarmee je trots kunt zijn, en geef je creaties een uniek en origineel karakter. Met deze 3D-pen kun je je verbeelding de vrije loop laten en 3D-objecten maken die echt zijn. Laat je meisje genieten van het knutselen met deze 3D-pen en deel de speciale momenten met haar. De 3D-pen is ideaal voor het ontwerpen van vormen, kunstwerken, aankleding, meubels en vele andere dingen. Laat je meisje haar verbeeldingskracht gebruiken om unieke masterpieces te creëren en te kleuren. Ze kan haar creaties ook personaliseren met verschillende kleuren, vormen en maten - de mogelijkheden zijn eindeloos!

9. MD Creations ® 3D Pen Starterspakket met 36m Filament 3 d pen transparant overtrekvel 3D Printer architect drawer

5/5

Met het MD Creations® 3D Pen Starterspakket krijgen kinderen alles wat ze nodig hebben om te beginnen met het ontwerpen van drie-dimensionale kunst. Het pakket bevat een 3D pen, 36m filament in verschillende kleuren, een transparante overtrekvel en een 3D printer architect lade. De 3D pen is leuk en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het een perfecte keuze is voor kinderen. Met de verschillende kleuren filament kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en prachtige 3D objecten maken. De transparante overtrekvel zorgt ervoor dat deze objecten ook mooi in het zicht blijven. De 3D printer architect lade zorgt voor een nette en georganiseerde opslag van alle materialen, waardoor deze altijd makkelijk toegankelijk zijn. Met dit starterpakket worden kinderen in staat gesteld om 3D objecten vanuit hun eigen fantasie te maken.

10. 3D Pen Starterspakket met 29m Filament + 3D Tekenmat + Vingerbeschermers + NL Handleiding + Penhouder 2x10m 1x9m

5/5

Met dit 3D-pen starterspakket krijgt u het beste uit twee werelden. U krijgt niet alleen het 3D-pen, maar ook een 3D-tekenmat, vingerbeschermers, een Nederlandse handleiding en 2x10m 1x9m penhouder. Het is dus niet alleen mogelijk om 2D-tekeningen tot leven te brengen, maar ook om 3D-objecten te tekenen. Het 3D-pen starterspakket is een stap in de juiste richting voor mensen die willen experimenteren met 3D-tekenen. Om deze spannende reis te beginnen, is het pakket voorzien van 29 meter filament, wat de 3D-tekeningen mooier maakt. Door de Nederlandse handleiding, die u bij het pakket krijgt, krijgt u veel kennis over hoe u het beste uit uw 3D-pen kunt halen. De vingerbeschermers zorgen ervoor dat uw vingers beschermd blijven tijdens het 3D-tekenen. Daarnaast biedt de penhouder ook nog meer ruimte om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Daniël

Mijn hele huis staat vol met leuke elektronische apparaten en gadgets. Dit geeft duidelijk aan dat dit mijn passie/hobby is. Het doet mij dan ook erg goed dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Voor de website Degroteelektronicagids.nl mag ik namelijk elke dag op zoek naar de beste producten. Deze onderzoeken voer ik samen met een team van specialisten uit, waardoor jij snel de beste elektronische apparaten en producten kunt kopen.

Waar moet een goed 3d pen aan voldoen?

De nieuwe 3d pen moet op je wensen aansluiten.

Het is daarom erg belangrijk om op voorhand goed over je wensen na te denken. Probeer bijvoorbeeld nauwkeurig te bepalen waar je je nieuwe 3d pen voor wilt gebruiken. Als je dat weet, kun je gericht naar de 3d pen op zoek gaan. Denk hierbij na over het gewenste gebruik, de gewenste toepassingen en de gewenste plekken waar je je nieuwe 3d pen wilt gebruiken.

De nieuwe 3d pen moet binnen je budget passen.

Het is uiteraard ook wenselijk dat de nieuwe 3d pen binnen je budget past. Wij raden je daarom aan om goed voorhand goed over je budget na te denken. Hoeveel geld heb je over voor je nieuwe 3d pen? Ga vervolgens na welke van bovengenoemde 10 3d pen binnen je budget past.

De nieuwe 3d pen moet van de gewenste kwaliteit zijn.

Als je een nieuwe 3d pen koopt, wil je hier uiteraard zo lang mogelijk van genieten. Dat is – wat ons betreft – alleen mogelijk als je voor één van de beste 3d pen kiest. Indien je voor één van bovenstaande varianten kiest, ben je in ieder geval van een prima kwaliteit verzekerd.

De specificaties van je nieuwe 3d pen

Zoals eerder al aangegeven, moet je goed over je wensen nadenken. De 3d pen waar je uiteindelijk voor kiest, moet goed op deze wensen aansluiten. Het is daarom erg belangrijk om goed naar de specificaties van je nieuwe 3d pen te kijken.

Veelgestelde vragen over 3d pen

De prijzen van de 3d pen lopen flink uiteen. Dit blijkt duidelijk uit de 10 beste 3d pen die we hierboven besproken hebben. Ons advies is daarom om voor jezelf een budget vast te stellen. Binnen dat budget kun je vervolgens op zoek naar de beste 3d pen gaan.

Het is allereerst goed om te weten dat wij deze test helemaal zelf uitgevoerd hebben. Ons team van specialisten heeft hier haar kennis voor ingezet. Ten tweede is het belangrijk om te weten dat wij volledig onafhankelijk ons werk doen. Wij werken dus niet samen met merken of fabrikanten. Dit komt de algehele betrouwbaarheid van deze 3d pen test ten goede.

Ja, je kunt deze 3d pen review volledig vertrouwen. Wij hebben zelf de test uitgevoerd en raden alleen producten aan die wij zelf ook zouden kopen. Meerdere van bovenstaande 3d pen zijn zelfs in het bezit van onze eigen specialisten. Dit geeft aan dat wij volledig achter de adviezen staan die wij je in dit artikel geven.

Ons laatste woord over 3d pen

Na het lezen van deze gids denken we dat je de perfecte 3D-pen voor je hebt gevonden. Of je nu kiest voor een van de beste 10 of voor iets anders, we hopen dat je nog steeds veel plezier hebt met het tekenen van driedimensionale voorwerpen. Misschien heb je het idee gekregen om een aantal creatieve projecten te gaan maken, zoals je eigen 3D-model of een kaart voor een speciale gelegenheid. Wat je ook doet, we wensen je veel plezier met je 3D-pen! Daarnaast zijn er nog veel andere producten en technieken die samen met de 3D-pen te verkrijgen zijn. Denk aan hulpstukken, software of andere materialen. Je kunt bijna altijd een combinatie vinden die bij je past en waarmee je eindeloos kunt experimenteren. Als je minder ervaren bent in het werken met 3D-pennen, kun je hier meer tips krijgen. Vergeet ook niet om veel te oefenen en te genieten van het proces. Wij wensen je veel succes met het uitvoeren van je creatieve projecten!